2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
عزیزم انشالله به زودی اشک شوق بریزی. حقیقتا من اصلا موافق مراکز نیستم خصوصا ابن سینا که خودمم اونجا ...

عزیزم میگم من تا آخرین سونوم ۵ تا تخمک داشتم ک سه تا تخمک ازم گرفتن

چیکار کنم اینبار تعداد تخمکام زیاد بشه 

ذخیرم تو آخرین آزمایشم ۱.۶ بود 

یجا خوندم نوشته بودین شمام تو اولین پانکچرتون تعداد تخمکتون کم بوده سری دوم زیاد شده

میشه راهنماییم کنی ممنون میشم عزیزم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
منفی بود عزیزم جنینام دو روزه بودن یکیشa و دوتاش ab ضخامتم خوب بود نمیدونم نشد دیگه😔

عزیزم متاسفم خیلی برات ناراحت شدم پس چرا بی بی چکت هاله داشت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته با انصاری منفی شدم دیگه دلم نیست برم پیشش نمیدونم والا چیکار کنم حالا از هردوشون وقت گرفتم بب ...

بار اول انتقالتون بود؟

کلا این روش از اول هم میگن که فلان مقدار درصد احتمالش هست.

مثل بارداری معمولی حتی.

هر بار اقدام که طرف باردار نمیشه.

بخاطر همینه ک تا یک سال وقت هست برای بارداری طبیعی و بعد از اون بحث ناباروری مطرح میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بار اول انتقالتون بود؟ کلا این روش از اول هم میگن که فلان مقدار درصد احتمالش هست. مثل بارداری م ...

بله گلم بار اولم بود جنینم دیگه ندارم

کی باید برم برای ادامه درمان؟منظورم اینه ک بین دوتا پانکچر فاصله میندازن؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم میگم من تا آخرین سونوم ۵ تا تخمک داشتم ک سه تا تخمک ازم گرفتن چیکار کنم اینبار تعداد تخمکام ز ...

کپسول اووبوست ..ژل رویال .. پودر اینوفولیک و ویتامین ای و زینک بخور قول میدم زیاد بشن و باکیفیت

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
کپسول اووبوست ..ژل رویال .. پودر اینوفولیک و ویتامین ای و زینک بخور قول میدم زیاد بشن و باکیفیت

ممنونم عزیزم باشه همشونو میگیرم بدکترم بگم برام مینویسه یا باید آزاد بگیرم؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم میگم من تا آخرین سونوم ۵ تا تخمک داشتم ک سه تا تخمک ازم گرفتن چیکار کنم اینبار تعداد تخمکام ز ...

بله منم بار اول ابن سینا ۵ تا تخمک داشتم که سه تاش خوب بود و ازم گرفتن بعد ۲تاش جنین شد. من این سری دکترم سیکلم رو با ال دی و سینافکت شروع کرد. قرصایی هم که خوردم الان بهت میگم که مطمینم خیلی تاثیر داشتن‌. 

ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید ۵. ماکاویت اف. کیوتن. و حتما حتما پودر اینوفولیک. امگا ۳. ال آرژنین. ملاتونین.سلنیوم من اینا رو خوردم عزیزم. انشالله که کلی تخمک داشته باشی و همش جنین بشه برات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله گلم بار اولم بود جنینم دیگه ندارم کی باید برم برای ادامه درمان؟منظورم اینه ک بین دوتا پانکچر فا ...

راستش خبر ندارم.

یک بار بیشتر پانکچر نکردم.

ولی آره یه فاصله کوتاهی هست اگر همه چی اوکی باشه.

بسته به شرایط تخمدان و ....

ممکنه بگن بیشتر صبر کن.

توکل بر خدا .ان شاالله این بار موفق میشین.

ذخیرتون هم کم نیست خوبه خدا رو شکر.

کم به ۱ و زیر یک میگن

بله منم بار اول ابن سینا ۵ تا تخمک داشتم که سه تاش خوب بود و ازم گرفتن بعد ۲تاش جنین شد. من این سری ...

ممنونم عزیزم

همه اینارو خوردین؟😃

یماه قبل تخمک کشی بخورم یا از الان بگیرم شروع کنم؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏