2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
وای ساراااا از انرژی مثبتت ممنونمممم هرچی بشه پنجشنبه موله الان میام یدونه کامنتتونو جواب میدم خبرشو ...

ان شالله عزیزم همیشه مثله الان خوشحال باشی من از تو بابت انرژی که صبح شنبه بهمون دادی ممنونم   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی پای چپم میخواد بترکه یکبار خارج رحمی شده بودم من ، دعا کنین واسم اینبار تو رحم باشه 😘😘😘

تو.رحمه دیگه اینو که دیگه دکتر قشنگ گذاشته تو خود رحم لازم نیست تخمک بارور شده از لوله ها به سمت رحم حرکت کنه و بعد گیر بیغته این قشنگ تو رحمه خیالت راحت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ منم همینم میخوام بکوبم پامو زمین ، دور از جونت یه بار سر خارج رحمی اینجوری بودم اینبار انرژی میفر ...

خارج رحمی و این چیزا رو.از ذهنت کاملاااا دور کن دیگه وقتشه بشینیو.ناز کنی واسه شوهرت  دیگه جواب زحمات و تلاش هات رو گرفتی با فکرای بد از خودت دریغش نکن عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خارج رحمی و این چیزا رو.از ذهنت کاملاااا دور کن دیگه وقتشه بشینیو.ناز کنی واسه شوهرت  دیگه جواب ...

اخ گفتی اره حتما رو اینا تمرکز میکنم سارا خبر خوب میای حالا ببین  واسه دل مهربونتم که شده حالا ببین😘 من دکترم زارعیان ونک دکتر خوبیه یه سر بهش بزن

جنین بلاست انتقال داد واسم ازمایش هم گفت 14 روز بعد از انتقال که میشه 19 مرداد

ایشالا شماهم خوشحالمون میکنی😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵