2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خیلی دودل شدم. نه بخاطر dfi. بخاطر اینکه قبلا سقط داشتم و دکترم گفته بیا واسه انتقال. ولی دو دل ...

من خودم دو تا انتقال منفی داشتم،و هنوز از قبل جنین دارم.اما چون دکتر اطرج گفتن با dfi احتمالا جنینها تشکیل شده بخاطر همین با وجود اینکه پانکچر قبلی فوق العاده اذیت شدم.اما میخوام بازم پانکچر کنم

تمام آزمایشهای تکمیلی هم‌دادم.

بنظرم قبل انتقال جنین پیش یه دکتر ایمونولوژی که در زمینه سقط و ناباروری تجربه خوبی داره برید.

مثل دکتر زرنانی

دکتر شما کجاست؟

سلام عزیزم خوبی ببخشیدا من همش مزاحم شما میشم عزیزم امروز روز ۱۷سیکلم هست و ۱۳مرداد انتقالمه.از ام ...

سلام عزیزم صبح از ۸ تا ۱۱ بزنی بهتری یه ساعتی  بزار راحت بتونی بعدش ادامه بدی

خدایا شکرت

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم

قرص استرادیول خارجی اثرش بیشتر از ایرانی هست؟

انتقال قبلی که منفی شدم ایرانیشو مصرف کردم. احتمال داره اگه خارجیشو مصرف کرده بودم شاید مثبت میشدم؟

هر کدام از دوستان میدونند لطفا جواب بدن...

سلام منم ۴ روزه انتقال دادم هیچ علایمی ندارم حتی رحمم یه تیرم نکشیده تا حالا شما دفعه های قبلی چه جو ...

من هر ۳ بار ک منفی شدم تو رحمم تیر کشیدن و داشتم و همش فکر میکردم ی چیزی مثل سوزن داره سوراخ میکنه رحمم روهر۳ بار دردسینه داشتم دردپری داشتم سری های قبل باوجود اینکه روزی ۱ یا۲ تا امپول پروژسترون میزدم درد شدید پری داشتم ولی این دفعه ک فقط از شیاف استفاده میکنم دردپری زیاد ندارم درحد دوس بار تو این ۳ روز اونم لحظه ای و گذرا سری ۳ حتی تو روزای لانه گزینی لک هم داشتم ک فک میکردم مثبت شدم این دفعه از روز دوم ب شدت درد تو گودی کمرم داره ی جوری ک گریه کردم ولی وقتی بیشتر استراحت کردم خوب شد احساس میکنم دوروزه ک خیلی شدید گرسنم میشه 

بهت درخواست دوستی دادم بیا باهم باشیم ببخش ک طولانی شد 

سلام پنجشنبه باید برم که بگه کی انتقال داره میخوام بدونم ۷سیکل ضخامت اندومتر چند باشه خوبه

دقیق نمیدونم عزیزم..فقط میدونم از ۱۴پریودی ضخامت باید ۸ب بالا باشه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من داراب هستم عزیزم، ولی من رفتم پیش دکتر عمویی و واقعا ازشون راضیم، کادرشون فوق العاده با اخلاق و م ...

خوشوقتم از آشناییت عزیز هم استانی🤗عزیز جان اگر واست امکان داره میتونی بگی هزینه ات چقدر شد میکرو کردی یا ivf؟..من همسرم مشکل داره وگفتن باید میکرو کنیم

سپاسگذارم از کمکت عزیزم🌹😚

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
عزیزم، من قبلا برا ویزیت یه بار رفتم بیمارستان مارو کودک اما راضی نبودم، مثلا اینکه چندتا دکتر نظر م ...

عزیزم منم خیلی استرس دارم..دارم پرس وجو میکنم ببینم کجا بهتره...دقیقا مثل شما،چند نفر دیگه هم گفتن اینکه هربار میری یه دکترویزیت میکنه راضی نبودن....ممنونم از کمکت عزیزم🌹

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
عزیزم من دوتا اووبوست و یه ساشه اینوفولیک و d،فولیک اسید میخورم البته با پزشک مشورت کردم بنظرتون ب ...

عزیزم این داروهاییه که دکتر به من داده بود برای افزایش کیفیت تخمک

برای من روی تعدادش واقعا اثر داشت. این لیست رو ببین و حساب کن داروهات هرکدوم چقدر از این ویتامینها و مکملها دارن

اینوزیتول روزی ۲۰۰۰ میلی گرم

کو کیوتن روزی ۸۰۰

ال آرژنین روزی ۲۰۰۰

DHEA روزی ۷۵ میلی گرم

ویتامین دی ۲۵۰۰ iu

ویتامین ای ۴۰۰ iu

ویتامین سی ۵۰۰

ملاتونین هرشب ۳ گرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من دوتا اووبوست و یه ساشه اینوفولیک و d،فولیک اسید میخورم البته با پزشک مشورت کردم بنظرتون ب ...

همسرتون رو واقعا نمیدونم ، شوهر من دوسال هر دارو و مکمل و رژیمی فکر کنید مصرف کرد ولی بعد از دوسال اصلا بهتر نشد

دکتر میگفت آنتی اکسیدان و ال کارنیتین و پنتوکسی فیلین مصرف کنه

ممکنه بهتر بشه ولی نشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نگران نباش عزیزم عادیه واسه منم اونجوری بود

تا چند روز داشتی زیادبود یا کم چه رنگی بود 

ببخشید از نگرانی زیاده که سوال میکنم.

اگه هر اطلاعاتی داری بهم بگی ممنون میشم

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من خودم دو تا انتقال منفی داشتم،و هنوز از قبل جنین دارم.اما چون دکتر اطرج گفتن با dfi احتمالا جنینها ...

من دکتر زرنانی رفتم، خوبه که بری پیشش

دکتر خوبیه و تشخیصهاش درسته

قبل از انتقال یکبار ویزیت شو پیشش البته ۳-۴ هفته طول میکشه تا نوبتتون بشه

۲-۳ هفته هم طول میکشه جواب آزمایشهاتون بیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزدلم...از راهنمایی وکمک ارزشمندت..خداروشکر که نتیجه گرفتین😍.دقیقا خودمم احساس میکنم سردرگمی ...

قربونت عزیزم  آره حق داری گلم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم، من خودم چون بیمارستان مادرو کودک نرفتم از هزینه های درمان اونجا متاسفانه اطلاعی ندارم، دوستمون بهار رو تگ کردم، انشاءالله میاد راهنمایی می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من داراب هستم عزیزم، ولی من رفتم پیش دکتر عمویی و واقعا ازشون راضیم، کادرشون فوق العاده با اخلاق و م ...

عزیزم مطب دکتر عمویی کجا هست؟ دوستم میخواد بره، نوبتاش راحت گیر میاد؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست