2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
عزیزم منم مریض عارفی هستم داروهای سیکل انتقالتون چی بود؟؟

سیکل قبلش سینافکت و دوفاستون و بعد انوکسا و اسپرین و پردنیزولون و سرم اینترالیپید برای مشکل ایمنی م و فرتیل سی ام و نزدیک انتقال شیاف و امپول پروژسترون 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سیکل قبلش سینافکت و دوفاستون و بعد انوکسا و اسپرین و پردنیزولون و سرم اینترالیپید برای مشکل ایمنی م ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم اولین بارتون بوده که پردنیزولون مصرف کردید  میخوام بدونم توی سیکلهای قبلیتان پردنیزولون مصرف نمیکردید و اینکه فرتیل سی ام رو چند تا در روز میخورید؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم اولین بارتون بوده که پردنیزولون مصرف کردید  میخوام بدونم توی سیکل ...

نه پردنیزولون رو این سیکم بعد ازمایش ایمنی بهم داد

فرتیل سی ام هم روزی یکی تا مثبت شدن

حدود سی تا خوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سیکل قبلش سینافکت و دوفاستون و بعد انوکسا و اسپرین و پردنیزولون و سرم اینترالیپید برای مشکل ایمنی م ...

یاسین جون یعنی کیوتن و ال آرژنین هیچی جز اینایی که گفتی نداشتی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یاسین جون یعنی کیوتن و ال آرژنین هیچی جز اینایی که گفتی نداشتی؟

برای پانکچر کیوتن و ال ارژنین و ژل رویال استفاده میکردم

برای انتقال خودم ویتامین ای و دی و امگا۳ استفاده میکردم

انتقال من منفی شد 😔

انشاالله به زودی خدا دلتو شاد کنه و مامان بشی

نا امید نشو و قویتر از قبل ادامه بده

خواهر های گلم سلام  من تحقیقی که کردم میگفتن دکتر عارفی،،دکتر فاطمه رزاقی،،دکتر نصر ،دکتر میردا ...

نصر بیخیال شو اصلا نیست دو ماه یکبار 5روز میاد فقط انتقال میده میره من جات باشم میرم رزاقی اول دوم عارفی 

خانوم هاامروز روز ۱۳ انتقالم هست. بی بی چک زدم منفی بود ولی آزمایش شنبه یا یک شنبه میرم.‌دعا کنید مثبت باشه آزمایشم و اینکه اگه خدایی نکرده مثبت نشد از خدا صبر خیلی زیاد برای من و شوهرم بخواین. 🙏🙏🙏

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش