2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام ببخشید میشه بیشتر از علائمتون توضیح بدید؟مرسی

من روز سوم و چهارم صبح با معده درد خیلی خیلی شدید بیدار شدم

این معده درد چند روزی داشتم

روز چهارم هوس تخم مرغ کروم به شوهرم گفتم درست کن ولی اورد سر سفره حالم بد شد و از همون روز از تخم مرغ و مرغ بدم میاد

روز هشتم درد پریودی داشتم

گاهی هم تخمدانهام تیر میکشید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر دلم دوقلو میخاد 👶👶 بگو کی نمیخاد😅 مامانای دوقلو هیچ فکر میکردین نی نی هاتون دوتا بشه؟

انشاالله به زودی بیای خبر مامان شدنت اونم دوقلوشو بدی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من روز سوم و چهارم صبح با معده درد خیلی خیلی شدید بیدار شدم این معده درد چند روزی داشتم روز چهارم ...

من الان روز ۹ انتقالم امروز و دیردز معده درد شدیدی داشتم.تیر میکشید معدم  و شکمم همینطور.بعدازظهرم خندیدم سمت راست شکمم و پهلوم درد گرفت البته گرفتگی و تا روز ۷ انتقال داشتم دوروز بود نداشتم دوباره امروز اینطوری شدم.زیر دلمم تیر میکشه و میگیره.بنظورت علائم خوبیه یا بد؟

من الان روز ۹ انتقالم امروز و دیردز معده درد شدیدی داشتم.تیر میکشید معدم  و شکمم همینطور.بعدازظ ...

اره منم میخندیدم یا عطسه میکردم زیر دلم میگرفت

انشاالله که علامت خوبیه و مامان شدی😍

شما دقیقا مث منی، همون میشه حالت تهوع دیگه، قرار نیست حتما بالا بیاری که، منم صبح بلند میشم هی میگم ...

از گوشت چرخ ومرغ متنفرم امروزم شوهرم گوشت چرخ درست کردم یه لقمه خوردم نزدیک بود بالا بیارم البته با عرض معذرت،،منم فقط از سینه درد نوکش فقط درد میکنه با تهش همین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشاالله به زودی بیای خبر مامان شدنت اونم دوقلوشو بدی😍

مرسی عزیزم😘

خودتم بسلامتی نی نی هات رو دنیا بیاری❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از گوشت چرخ ومرغ متنفرم امروزم شوهرم گوشت چرخ درست کردم یه لقمه خوردم نزدیک بود بالا بیارم البته با ...

من روزای هفته متفاوتم

پنج شنبه ها روز خوشیمه و تهوع کمه

یکشنبه ها که هفته ام جدید میشه دور از جون مرگ رو به چشم میبینم از تهوع دیکه گریه میکنم

بقیه هفتم یه روز شدید یه روز کمتر

ببین با روزا ویارت عوض نمیشه؟

انشالله برام با نی نی تو دلیت دعا کن🙏🙏🙏

چشم عزیزم حتما

از گوشت چرخ ومرغ متنفرم امروزم شوهرم گوشت چرخ درست کردم یه لقمه خوردم نزدیک بود بالا بیارم البته با ...

دقیقا مث من منم از ماکارونی بدم اومده، نوک سینه منم حساسه، ببین دو نفرمون شبیه همیم دیگه بد به دلت راه نده اصلا فقط به نی نیت فکر کن که چند وقت دیگه خواب ازت میگیره ان شاء الله 😍

من روزای هفته متفاوتم پنج شنبه ها روز خوشیمه و تهوع کمه یکشنبه ها که هفته ام جدید میشه دور از جون ...

شما ویارت برنامه ریزی شدست ماشالله🤣🤣

واسه من بهم ریختست اصلا معلوم نیست چی به چیه،،مثلا الان حالم خیلی خوبه وتهوع ندارم ولی ظهر داشتم وبی حالم بودم ولی همش حس میکنم یه چیزی ته گلومه نه میاد بالا نه میره پایین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دقیقا مث من منم از ماکارونی بدم اومده، نوک سینه منم حساسه، ببین دو نفرمون شبیه همیم دیگه بد به دلت ر ...

تازه نی نیااااش😄

دقیقا مث من منم از ماکارونی بدم اومده، نوک سینه منم حساسه، ببین دو نفرمون شبیه همیم دیگه بد به دلت ر ...

ایشالله عزیزم خدا بخیر بگذرونه واسه هممون،،از دیروزم کمردردم دارم ولی وقتی زیاد میشینم