2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
الهی عزیزم. شاید مث من استرس نهان داری. در ظاهر ارومم ولی استرسه رو دارم. کاش راجب مشکل معده ات با د ...

میتونم بپرسم شما برای رفع استرست چکار میکنی و ایا موفق هستی یا نه

میتونم بپرسم شما برای رفع استرست چکار میکنی و ایا موفق هستی یا نه

کار خاصی نمی کنم. دکتر قلبم گف اگه خیلی اذیت شدی بیا دارو بنویسم. ولی خودم بیشتر با ارتباط گرفتن با خدا و فکر کردن ب اینکه هیچ کاری حتی برگی بی اذن خدا زمین نمیفته و خدا هم خیر محضه و بهترینارو برا بنده هاش میخواد (حالا شاید من الان این خیرو متوجه نشم) و.... اینا آرومم می کنه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دلم میخواست هیسترو کنم ولی دکترم گفت به خدا لازم نیست آخه خیلیا انجام دادن بعدش باردار شدن ...

نگران نباش عزیزم .حتما لازم نبوده که گفته .منم خودم درخواست دادم که هیسترو بشم که البته درصد زیادیش به خاطر خراش بود .رویان فکر کنم خراش بدون هیسترو انجام نمیده به همین دلیل قبول کردن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اولین پریوده بعد هیسترو تونه؟ ینی همیشه تاخیر میندازه بعد هیسترو؟ ببخشید من زیاد سوال میپرسم. بعد هی ...

خواهش می کنم 

نه سومیه. نمی دونم گویا طبیعیه تا دو سه سیکل ولی لزوما همه به هم نمی خوره پریودیشون. من بعد از انتقالم هم تا ۴۷ روز سیکل دومم طول کشید بعد دوباره روال عادی شد. البته هیسترو من درمانی بود شاید به این علت به هم خورده سیکلام

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها تو بارداری قرص asa بخوری مشکلی نداره؟؟ هم انوکسی پارین داده هم. Asa

سلام عزیزم من تا هفته ۳۶ آ اس آ داشتم نگران نباش...خیلی از خانما اینجا آسپرین و آنوکسا رو باهم دارن

سلام عزیزم نگران نباش منم بعضی روزها سینه هام سفت میشه بعضی روزها شل اصلا به این ها نیست دل درد هم م ...

توکل بخدا عزیزم،،مجبورم توشهر خودمون برم سونو بشم اخه دکتر من شهری دیگه ست دوساعت راهه ،،امروزم که تعطیله فردام همینطور دیگه شنبه ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
توکل بخدا عزیزم،،مجبورم توشهر خودمون برم سونو بشم اخه دکتر من شهری دیگه ست دوساعت راهه ،،امروزم که ت ...

انشاالله همه چی برات به خوبی پیش بره برای نی نی هات ایت الکرسی خوندم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم نگران نباش منم بعضی روزها سینه هام سفت میشه بعضی روزها شل اصلا به این ها نیست دل درد هم م ...

خدا کنه همینطور باشه که شما میگید عزیزم،،خدا خودش همه نی نیها رو حفظ کنه ماله منم واسم نگهداره ایشالله،،ممنون بابت دلگرمیت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشاالله همه چی برات به خوبی پیش بره برای نی نی هات ایت الکرسی خوندم ❤

ایشالله،،قربون دهنت عزیزم😘😘

سلام بچه ها اینجا کسی بوده با جنین گرید ab یا  b باردار شده باشه؟ من ماه اینده انتقال دارم ب ...

سلام عزیزم من سه تا جنین انتقال دادم یکیشون گرید آ.ب بود دو تا هم گرید بی بودن

هر سه تاشم گرفت درحالی که من کلا ناامید بودم،،،فقط و فقط خدا باید بخواد گرید و اینا همش بهانست

توکلت به خدا باشه

درضمن من هچینگ کردم جنینامو..‌.حتما هچینگ و چسب جنین ‌و انجام بده خیلی موثره

الان نه هفته وسه روزمه

عزيزم اصلا نگران نشو من از روز اول خداروشكر تهوع نداشتم فقط صبح ها از بوي نون يكم حالتشو داشتم يا موقع مسواك زدن. علائمم يروز كم ميشد يروز بيشتر ميشد. تا دوسه ماه پيش سينه هام درد ميگرفت الان شل شده و از درد خبري نيست وارد هر هفته و ماه جديد ميشي علائمت هم تغيير ميكنه. اگر خيلي نگراني يه سونو برو من ميرفتم بيمارستان كودكان سونوش شبانه روزيه خيلي هم خوبه. برو خيالت راحت ميشه

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان من آزمایش بارداریم مثبت شد رفتم متخصص زنان تقریبا دو سه روز از موعدم رد شده بود سونوگراف ...

عزيزم از ٩ هفته بعد شكمي سونو ميكنن قبلش واژيناله

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبیم شکر خداپسرمم خوبه پریروز واکسنشو زدم خداروشکر اذیت نکرد .دیشب هم برا اولین بار خودش ...

شکرخدا خوبیم . من که استرس واکسنشو دارم دو هفته دیگه باید بزنه . راستی غذارو شروع کردی ؟