2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
اره همیشه خونریزیم دو روز اول شدید بود بخاطر همین همه ی سونوهام از روز سوم به بعد بود

آخه دکترم گفت وقتی بعد امپول اول پریود بشم خیلییییی شدیده بهم گفت نترسم. بعد امپول منظورم بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دکترم گفت وقتی بعد امپول اول پریود بشم خیلییییی شدیده بهم گفت نترسم. بعد امپول منظورم بود 

اهان نه واسه من تغییری نکرده بود مثل همیشه بودم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
واژنمم تیر میکشه اخه یعنی چی🥺

سلام عزیزم منم رفتم دکتر حالت شما رو داشتم 

گفت چون بارداری اولته درد واژن طبیعیه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
اخه من سینه درد داشتم ولی یهویی قطع شدنش اصلا واسم خوش ایند نیست،،نمیدونم چکارکنم

سلام عزیزم نگران نباش منم بعضی روزها سینه هام سفت میشه بعضی روزها شل اصلا به این ها نیست دل درد هم من از دکتر پرسیدم گفت چون رحم داره بزرگتر میشه عادیه نگران نباش منم چند روز حالت تهوع شدید دارم بعدش خوب میشه نگران میشم حس تو درک میکنم منم دیروز یه چیز سنگین برداشتم کمرم درد میکنه امروز حالت تهوعم قطع شد کلی نگرانم ولی دکتر گفت تنها علامت نگران کننده فقط خونریزی ولک قرمز هست بقیه اش طبیعیه انشالله خدا خودش برات حفظشون میکنه عزیزم ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام دوستان من آزمایش بارداریم مثبت شد رفتم متخصص زنان تقریبا دو سه روز از موعدم رد شده بود سونوگرافی واژنی  انجام داد گفت ساک در حال تشکیل هست هنوز مشخص نبود به نظرتان سونوگرافی واژن ضرر نداره؟؟؟ نگرانم

سلام دوستان من آزمایش بارداریم مثبت شد رفتم متخصص زنان تقریبا دو سه روز از موعدم رد شده بود سونوگراف ...

سلام عزیزم، نگران نباش گلم، برای منم واژینال سونو می کنه، هفته های اول فکر می کنم اکثرا واژنی، دیگه هفته بالاتر شکمی هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان امروز روز دوم انتقال جنینمه و صبح ازدرد شدید  گودی کمر پاشدم ی شیاف گذاشتم ازاین طر ...

الهی عزیزم. شاید مث من استرس نهان داری. در ظاهر ارومم ولی استرسه رو دارم. کاش راجب مشکل معده ات با دکترت حرف بزنی. راجبه شیافم نگران نباش. بهر حال بیرون میریزه مقداریش. ربطی به جنین نداره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱