2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046565 بازدید | 684528 پست
به من گفت دو و سه پریود بیا خراش بدم بعد استرادیول بهم میده

مرسی عزیزم .سیکلت کوتاه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خانما،توروخدا بیاید یه چیزی بگید تااروم شم،،الان نزدیک یه هفته سینهام شل شدن ودیگه درد نداره،،یعنی چه اتفاقی افتاده،،خدایا خودت کمک کن،منتظر جواب ازمایشامم اماده بشن تا برم پیش دکتر هم سونو بشم هم ازمایشاتمو ببرم،،بعضی وقتا دلدرد دارم میگیره وول میکنه از دیروزم کمردرد دارم ولی شدید نیست😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما گفتی تو میکروهاتون‌جنین هاتونوبعد ۳روز رشدنمیکردن؟همشون اینجورشدن؟

بله هیچکدوم بلاست نمیشدند 😔یکبار یکیشون بلاست شد که pgs کردن و کفتند مشکل ژنتیکی داره

یکبار هم دوتا شون بلاست شدند، کیفیتشون خیلی پایین بود انتقال دادم منفی شدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی گلم  سیکلتون بلند بود ؟ من امروز پری شدم .شش روز دیگه بهم نوبت داده حس میکنم دیره تا اون ...

یعنی چی بلند؟

بدون ال دی بود

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آره کوتاهه فکر کنم چون گفت پریود شدی خراش که بدم بعدش همون ماه انتقال میدم ال دی و اینا هم نداد.&nbs ...

آره درسته کوتاهه .مرسی که جواب دادی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی چی بلند؟ بدون ال دی بود

عزیزم واسه امضات صلوات فرستادم ومیفرستم توروخدا دعام کن منم ۱۸ سال منتظرم،الانم خدا کمکم کرده وباردارم ولی علائمم روازدست دادم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یعنی چی بلند؟ بدون ال دی بود

پس سیکلت کوتاه بود عزیزم .بلند یعنی از یک ماه قبل ال دی و آمپول بوسرلین داشته باشی

سلام خانما،توروخدا بیاید یه چیزی بگید تااروم شم،،الان نزدیک یه هفته سینهام شل شدن ودیگه درد نداره،،ی ...

عزیزم اصلا به علایمت توجه نکن بخدا من بعضی روزا اینقدر حالم خوب بود از خوب بودن زیاد گریه میکردم میگفتم حتما یچیزی شده سینه درد که هیچوقت نداشتم و سفتم نبوده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم اصلا به علایمت توجه نکن بخدا من بعضی روزا اینقدر حالم خوب بود از خوب بودن زیاد گریه میکردم میگ ...

اخه من سینه درد داشتم ولی یهویی قطع شدنش اصلا واسم خوش ایند نیست،،نمیدونم چکارکنم

اخه من سینه درد داشتم ولی یهویی قطع شدنش اصلا واسم خوش ایند نیست،،نمیدونم چکارکنم

قرار نیست علایمت همیشگی باشه دوباره تو ماههای اخر سینه دردت شروع میشه.تهوع نداری؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
واژنمم تیر میکشه اخه یعنی چی🥺

اصصصصلا نگران نیاش

من خییییییلی ها رو دیدم ک بعد از مدتی سفتی و دردناکی سینه ها ول میشه

ان شاالله خدا خودش مواظب نی نی هات هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آستاره جون دیگه نمیخوای هیسترو کنی؟

هنوز تصمیم قطعی نگرفتم گلم .قراره شنبه برم با یه دکتر دیگه داخل شهرمون مشورت کنم .و در آخر از خود پزشک های رویان بخوام برام توضیح بدن .خیلی دلم میخواست خراش انجام بدم .چون اینها آخرین جنینام و آخرین شانسم هست ولی خوب هر چی خدا بخواد همون میشه .منم توکل کردم به خودش. انشالله که هوای هممون رو داره