2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست
اره همون ازمایشگاه قبلی بود 

عزیزم میتونم بپرسم داروهاتون چی بود پردنیزولون و هیدروکلروکین هم داشتین چون میگین ممکنه سقط بشه البته انشالله به حق امروز که این اتفاق میوفته چون من تجربه کردم خیلی سخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم امروز بی بی چک گذاشتین؟

عزیزم من تمام بدنم ریخت بیرون تا جایی که از شدت خارش از خواب پا میشدم...زنگ زدم به مشاور گفت حتما آزمایش بده ..امروز صبح رفتم آزمایش بدم قبول نکردن گفتن تعطیلات شنبه بیا...منم یه بی بی چک خریدم و اومدم خونه  ...بی بی چکم که منفی شد دیگه آمپول نمی زنم ولی شنبه آزمایش رو میدم ...اما بی بی چک وقتی روز سیزدهم منفی باشه دیگه کلا منفیه

عزیزم من تمام بدنم ریخت بیرون تا جایی که از شدت خارش از خواب پا میشدم...زنگ زدم به مشاور گفت حتما آز ...

داروهاتو استفاده کن ناامید نباش عزیزم ‌از صاحب امروز بخواه پرتو شاد کنه

عزیزم من تمام بدنم ریخت بیرون تا جایی که از شدت خارش از خواب پا میشدم...زنگ زدم به مشاور گفت حتما آز ...

جدی میگی عزیزم؟خیلی ناراحت شدم گلم

من جرات نمیکنم بی بی بزنم با این ک شوهرم خیلی  اصرار  داره بزنم...

میگم شنبه یدفعه آزمایش میدم...

ان شا الله هر چی ک براتون خیره همون بشه عزیزم❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
داروهاتو استفاده کن ناامید نباش عزیزم ‌از صاحب امروز بخواه پرتو شاد کنه

آخه نمیدونید چقدر بدنم ریخته بیرون...حالا از امروز به جای آمپول شیاف می ذارم..فکر نکنم تا شنبه اتفاقی بیوفته  ....من هیچ وقت از لطف خدا نا امید نمیشم ولی دیگه تحمل آمپول رو ندارم به جاش شیاف استفاده میکنم

دوستان از روز چندم سیکلتون استردایول رو شروع کردید ؟

من از روز چهار پریود با روزی دو تا شروع کردم

دو روز بعدش،روزی چهار تا

دو روز بعدش روزی شش تا

تا ان شاالله هشت هفته

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من از روز چهار پریود با روزی دو تا شروع کردم دو روز بعدش،روزی چهار تا دو روز بعدش روزی شش تا تا ا ...

مرسی گلم 

سیکلتون بلند بود ؟

من امروز پری شدم .شش روز دیگه بهم نوبت داده حس میکنم دیره تا اون موقع

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...