2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزیز دلم الهی همین روزا خبر خوش بهمون بدی بخدا از ته دلم برات دعا میکنم، میگم مامانمینا هم دعات کنن، ...

نمی دونی با این حرفات چ موج امیدی دادی ب قلبم

خیلی ازت ممنونم

الهی خدا روز ب روز خوشحال ترت کنه

الهی ذوق بچه هات و خوشبختیت رو بزنی

الهی شادی سهم هر روزت از زندگی

خدا چاره ساز خواهر و مامانت هم باشه

ازشون ممنونم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم محبت داری ❤️ انشالله… ایران انجام دادم کلینیک امید دوهفته دیگه باید برم سونو ساک، فکر ک ...

خیلی هم عالی 😍 😍 😍 😍 

حق داری عزیزم خیلی سخت میگذره، کل پروسه میکرو یه طرف این سونو رفتن ها یه طرف کاملا درکت میکنم

ان شاء الله ساک و قلب و همه چی با هم میبینی🤲🤲🤲🤲

سلام من امروز آزمایش دادمبا دعای شما دوستای خوبم جواب آزمایشم مثبت شده روز ۱۵ انتقال بتام بالای ۱۰۰ ...

مبارکت باشه مامان خانوم چشم و دلت روشن خدا برات حفظش کنه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دخترا عیدتون مبارک

بحق این عید بزرگ بحق فرزند کعبه همه منتظرا نی نی دار بشن امسال 

همه انتقالیا مثبت بشن بحق فاطمه زهرا

همه پانکچرا جنین های تپل مپل

همه اقدامیا تست مثبت دار بشن

همه حامله ها هم بسلامتی نی نی هاشون بیاد بغلشون

من خواهر کوچیک و دعا کنین دلم آرامش بگیره و ایندفعه جواب بگیرم در حق هم یه صلوات مهمون کنیم التماس دعا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بیبی چک روز چندم انتقال جنین س روزه رو نشون میده 

از الان دنباله بی بی چکی ای جونم 🤭🤭 از روز ۱۲ بزن خدای نکرده شاید زودتر بزنی خطا داشته باشه بعد نا امید بشی کلا بی بی چک دل میخواد که من نداشتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من امروز آزمایش دادمبا دعای شما دوستای خوبم جواب آزمایشم مثبت شده روز ۱۵ انتقال بتام بالای ۱۰۰ ...

مبارکه عزیزم بسلامتی ایشالله🤩😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه خدا برات نگهش داره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مبارک باشه.‌خیلی خوشحال شدم.‌ایشا... نی نی سالم بغل بگیرین

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام به همگی  من ۱۴ روز بعد انتقال بتام ۴۸۰ بود امروز که روز ۱۶ انتقالمه آزمایش دادم شده ۸۶۰ ت ...

چ خوب. مبارک باشه. به سلامتی نی نی تون به دنیا بیارین و بغل بگیرین

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام @زینبی_بابا   خوبی عزیزم ی سوال خیلیا بچه هاشون که واکسن چهارماهگی رو میزنن غذای کمکیشو ...

سلام عزیزم  ببخش که من جواب میدم  من روز واکسن چهار ماهگی دخترم بهش لعاب برنج دادم و ماه بعد حریره بادام و بعدشم سوپ...خیلیم خوب بود...عقیده من چهار ماهگی  ولی با لعاب برنج شروع بشه خیلی بهتره...