2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
ای جانم من اصلا اونجایی که بار اول رفتم دیگه ادامه ندادم پیش یه دکتر دیگه رفتم. درکت میکنم اینجا همه ...

با چشم گریون و دل شکسته برات دعا میکنم انشاالله بحق شش ماهه امام حسین به زودی زود دامنت سبز بشه و دلت شاد بشه. انشاالله هر کی منتظره بزودی انتظارش تموم بشه خیلی سخته. من یه سقط تو ۶ هفته داشتم هنوز با داغ اون کنار نیومده بودم و واقعا محتاج به اتفاق خوب بودم ولی اینم شد یه داغ دیگه. امیدوارم و از خدا میخوام به هممون نظر کنه یه روزی هم ما مادر بشیم خیلی زود . خیلی خوشحال شدم براتون انشاالله منم بتونم همینقدر مثل شما قوی باشم. به زودی مامان یه فسقلی ناز میشی مامان مهربونم❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
انشالله خدا گل دخترتو برات حفظ کنه و به زودی یه داداش ناز براش بیاری به خدا میدونم که چقد خوش قلب هس ...

مرسی قربونت برم 

ممنونم . اسکرین گرفتم برم سلنیوم و ... رو بگیرم

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان بیا داروهای همسرتم به من بگو . احتمالا آبان ماه برم

میگم شاید باورت نشه ولی مورفو شده بود یک 😳😳

تحرک ۵۷درصد 😳😳😳

تعداد ۴ میلیون.

که همه اینا ابن سینا یه چیز دیگه بود تحرک و مورفو صفر تعداد ۲۲ میلیون

دارو هم اسپریژن روزی دوتا که خیلی دکتر روش تاکید داشت. کیوتن روزی دوتا. ال آرژنین روزی یکی. سلنیوم روزی یکی. ویتامین ای یه روز در میون. سی هر روز. ویتامین دی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اااااااااااااااای جووووووووون دلم. حدارو هزاران بار شکر     از خوشحالی اشکم در اومد سارا ج ...

وای قربون چشمات بشم ببخش تو رو خدا من حتی ناراحتم باشم یه روزی حتما میام به خواهرای گلم میگم اصلا نمیذارم دوستام توی فکر باشن. شرمندتونم. انشالله به زودی میری انتقال میدی و مامان میشی و برات میمونن 😚😚😚

میگم شاید باورت نشه ولی مورفو شده بود یک 😳😳 تحرک ۵۷درصد 😳😳😳 تعداد ۴ میلیون.  که همه این ...

مرسی قربونت برم‌. ببین چند وقت پیشم یه کاربر به اسم سمانه گفت تو همین‌تاپیک که ابن سینا آزمایشش واقعی نیست . گفت رفتم بهمن چند برابر نشون داده . اسکرین‌گرفته بودم ازش اگه پیدا کنم برات میفرستم . میگم عرفان همسرت آزمایش داد ؟ دیگه نرفت دکتر ارولوژی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بله دکترم نوشت به غیر از ماکاویت اف که از دکتر قبلی بود بقیه رو دکتر نوشت ولی آزاد هم میدن چون ویتام ...

آها ممنون عزیزم . اگه از پس هزینش بربیام حتما میگیرم. من خودم مشکلی ندارم ولی نمی‌دونم چرا اینطوری شد. کلا هفت تا تخمک کشیدن که سه تاش جنین شد یکی a و دوتا b . سه تاش رو هم انتقال دادن ولی هیچ . نمی‌دونم چرا فریز نکردن 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
وای قربون چشمات بشم ببخش تو رو خدا من حتی ناراحتم باشم یه روزی حتما میام به خواهرای گلم میگم اصلا نم ...

قربووووووووووونت برم عزیزم. نگو اینجوری.چشام از ذوق اشکیه  .قربونت برم  ان شاالله زود زود خودتم خبر اومدن نی نی ها رو میدی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم . خداروشکر که کارت خوب پیش رفت  ‌. ۳۴ میلیون روز عمل پرداخت کرد .  MRI که دکتر ...

خب بازم خیلی خوب شده دستت درد نکنه. حالشون الان خوبه شکر خدا؟

هنوز همه هزینه ها رو جمع نبستم ولی روز پانکچر ۷۴۰۰ دادم امروزم برای فریز ۱۹۳۰ دادم که اگه جنین کمتر یا بیشتر باشه قیمت فریزشون فرق داره.داروها هم حساب میکنم بعد بهت میگم. اینم بگم من همه چیزم آزاد و بدونه دفترچه بود

دوستان اگه کسی میتونه آزمایش اسپرم همسرم رو تفسیر کنه . مشکل اصلی چیه الان؟

سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم ان شاء الله که همش برات نی نی بشه، هفت تا نی‌نی داشته باشی 😊😘

با چشم گریون و دل شکسته برات دعا میکنم انشاالله بحق شش ماهه امام حسین به زودی زود دامنت سبز بشه و دل ...

قربون دل شکستت بشم خیلیییی برات ناراحت شدم انشالله که خدا به زودی یه فرشته ناز نصیبت کنه و مرحمی بشه روی زخمات. منم داداشم فوت شد و داغ داداش نازم یه طرف داغ این ناباروری هم بهش اضافه شد فکر نکن فقط همه مشکلات فقط واسه تو بازم باید خدا رو شکر کنیم تنمون سالمه ادم یه روز میره بیمارستان افسرده میشه سعی کن به چیزای خوب فکر کنی جون دلم. ممنونم از دعای قشنگت انشالله که همش به خودت برمیگرده قوی باش و شروع کن 

2810