2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه  پس یادم باشه تاکید کنم بزنه برام

عارفی خودش میزنه چسب جنین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام نازيلاجون فداتشم تو خوبي الحمدالله؟ قربونت عزيزم هستيم. 

منم بد نیستم ، یکم فاصله گرفتم از داستان بارداری و ... . تمام وقت میرم سرکار 😂 انشالله سالم بغلشون بگیری عزیزم 😍😍😍😍 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرسی عزیزم .بعد از ناهار ب کمپلکس دارم.بعد از شام هم لاکتوفم میخورم  به خدا دیگه زمان کم آوردم ...

یعنی هم ب کمپلکس هم ب ۱ بهت دادن؟ کی برات تجویز کرد؟ هماتولوژیست به من ب کمپلکس داد.

خب میتونی دو هفته یک بار دی پنجاه هزار بخوری چون تعداد قرصامون زیاده. با اینکه میگن این دوز ماهیانه ست. ولی من هر دکتری که رفتم میگه دو هفته یک بار. شاید چون تو سیکلیم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عارفی خودش میزنه چسب جنین

من داستانمون از اخرگفتم شاید مبهم بوده باشه من یکبار پانکچر و انتقال منفی داشتم پیش عارفی 

پارسال تصمیم گرفتم دوباره انجام بدم قبل عید آزمایش‌ها و اقداماتشون انجام دادم بادیدن پست اون خانم که گفته بودن جنسیت همونی که میخواستم نشد یه کم مردد شدم دکترگفت به هیسترو و ایمنی انعقادی احتیاج نیست ولی گفتم نمیخوام اینسری هم منفی شه خدای نکرده بزارید برای دفعه بعد اینهمه هزینه هدر بره 

حالا چسب جنین رو اضافه میکنم

منم بد نیستم ، یکم فاصله گرفتم از داستان بارداری و ... . تمام وقت میرم سرکار 😂 انشالله سالم بغلشون ...

عززززيزم انشالله بزودي روبراه ميشي و پيش بسوي مامان شدن😍😍زنده باشي مهربونم انشالله بزودي زود قسمت خودت

خداياشكرت....❤️ 
کدوم فیلم اونجاکه فیلم زیاده من پیدانکردم ولی مشکلمومطرح کردم نمیدونم جواب میدن یانه مرسی 

اره جواب میده حتما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خانمای گل چسب جنین چیه وچه کاربردی داره اگه خوبه منم به دکترم پیشنهاد بدم یه ماه دیگه انتقالمه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من ایران نیستم. یه دوره استرادیول خوردم که واسم فایده نداشت. بار آخری که باردار شدم، از اول سیکل شر ...

انشالله به زودی باز باردار میشی

اگر یه بار انقدر خوب رشد کرده قطعا بازم میره بالا❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم، اره قطع شده خداروشکر، برای بررسی هماتوم گفت هفته دیگه بیا؟

سلام عزیزم خوبی 

رفتی سونو امروز ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها من هفته ۲۹ هستم دکتر بهم گفته مجدد انوکسا دک شروع کنم.نمیدونم چرا میترسم .دیگه گوشت کنار نافم نمیاد تو دستم تا نیشگون بگیرم تزریق رو انجام بدم .چیکار کنم ؟؟؟راستی اگه بچه اونطرف باشه بهش نمیخوره یه وقت نخوره تو کیسه ابش 🙈🙈🙈

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من داستانمون از اخرگفتم شاید مبهم بوده باشه من یکبار پانکچر و انتقال منفی داشتم پیش عارفی  پار ...

بازم نفهمیدم😂

ولی منم بار اول پیش عارفی منفی شدم بار دوم هم ازمایش ایمنی انعقادی نوشت هم هیسترو و خراش انجام داد هم سرم اینترالیپید زد هم چسب جنین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810