2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043883 بازدید | 684348 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید

دوبار انتقال جنین دادم هر دوبار منفی شده

شوهرم آزو اسپرم خودم هیچ مشکلی ندارم 

پانکچر کردم ۲۲تا تخمک داشتم ک ۱۹ تاش قابل بارور بود

ک فقط ۷تاش جنین شد دوتاش درحال رشد از بین رفتن دوسال پیش

۴ تاشم دوبار انتقال دادم

حالا فک میکردم یکی دیگه دارم

ولی شوهرم میگه دکتر گفته کیفیت جنین اومده پایین وفایده نداره

حالا ب نظرتون کیفیت اسپرم پایین ک جنینام بی کیفیت میشن ؟

آیا شوهرم قبل از عمل بیوپسی باید دارو مصرف کنه تا کیفیت اسپرمش بره بالا؟

خودم آزمایش هورمون دادم سالم بودم سونو هام ک دکتر میگفت رحمت عالیه

حالا خودم چه آزمایشاتی بدم ؟انعقادچی؟هر چی آزمایش هس بگین تا منم انجام بدم

با خودم میگم نکنه هپارین نباید دکتر بم میداد

خونم رقیق کرده جنین افتاده

@زینبی_بابا    

@tabsome   @مکرمه    

@نداm    

@بax    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمورد کمیته امدادم من رفتم شرایطمو گفتم درخواست سی تومن وام دادم که حداقل نصفشو بدن.خداروشکرتایید ک ...

کمیته امدادوام درمان ناباروری میده عزیزم؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام بهتر شدی عزیزم ؟ ممنون عزیز دلم من خونریزی معمولی رو به کم دارم معمولا روز اول یدونه ایبو پروفن ...

سلام عزیزم قربونت بهتر شدم عزیزم.با دعای دوستان  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خواهش می کنم عزیزم من ال ارژنین رو همون ماهی که می خواستم انتقال بدم خوردم قبل انتقال هم قطع کردم رو ...

عزیزم این چسب جنین که میگی به چه صورت ؟؟؟آمپوله چیه؟؟؟

سلام لطفا راهنماییم کنید دوبار انتقال جنین دادم هر دوبار منفی شده شوهرم آزو اسپرم خودم هیچ مشکلی ن ...

عزیزم منم شرایطم مشابه شماست همسرم ازواسپرمه خودم مشکلی ندارم دو تا انتقال منفی داشتم

دکتر برام آزمایش ایمنی  انعقادی و کاریوتایپ نوشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من تو سایت ثبت نام کردم فقط دنبال کارایی که یکی از دوستان زحمت کشیدن اینجا گفتن نرفتم

عزیزم چه کارایی باید انجام بدیم ممنون میشم جواب بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزززززززز دلم .از همین الان باباییه دخترمون  پریشب شوهرم داشت بهش میگفت بچه الان شبه باید بخو ...

عزیزدلم با خوندن پیامت کلی حس خوب گرفتم الهی سالم بغلش کنی واسه منم دعا کن این لحظه ها نصیبم شه

خانوما من پنج هفته هستم رفتم سونو ساک رو دیدن اما جنین رو نه و گفتن باید چند هفته دیگه بیای. من دیشب ...

وااایییی خدا شوهرت خیلی ببخشید بیشعوره تو این حال بحث می‌کنه باهات سمه برات سم

خانوما شرایطشو پرسیدم باید مراجعه بشه به بهزیستی یا کمیته امداد؛بعد اونا معرفی میکنن به بانک تجارت ...

عزیزم شرایط خاصی داره؟

دست گلت درد نکنه عزیزم. ینی علاوه بر ثبت نام در سایت باید اونجا هم رفت؟

فک کنم اول باید اونجا رفت

زحمت بکشید برید

نگید ایراده

خیلی از کسایی که وام اشتغالزایی از کمیته میگیرند شاغلند .

😉

2810