2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043956 بازدید | 684352 پست
به نظرت مرخصی بگیرم تا آنومالی جفت نمیره بالا؟چون دیدم میگن سن بارداری بره بالا جفت هم جاش میره بالا

در مورد پریویای کامل نمیدونم جفت میره بالا یا نه، از دکتر تلفنی بپرس حتما چون این مورد اصلا شوخی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينبي جون ميشه خواهش كنم ازمايشمو ببيني از ترس دارم سكته ميكنم😭😭😭 هم پروتئين ديده ...

سلام عزیزم خوبی؟ ببین خودت جواب خودت رو دادی دیگه

آخه چرا 13 ساعت ناشتا بودی؟ 😈😈😈😈 یعنی رسما با دو تا بچه روزه بوده میخوای جواب آزمایشات هم نرمال باشه 

خواهرم برو از خدا بترس این قدر هم گریه نکن آب هم بخور باریکلا 

سلام عزیزم خوبی؟ ببین خودت جواب خودت رو دادی دیگه آخه چرا 13 ساعت ناشتا بودی؟ 😈😈😈😈 یعنی رسما با ...

اخه گفتن ١٢ ساعت ناشتا بايد باشي ١ ساعتم ازمايشگاه معطل شدم. زينبي جون اون دفع پروتئين زده trace براي مني كه ٢٠ هفتمه خطرناك نيست؟ فشارم امروز ١٢ رو ٨ بود با دستگاه خونگي. رسما ميتونم بگم امروز نابود شدم از ترس اين دو مورد تو ازمايشم😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها اینو دوستم فرستاده که دوستش بارداره و 50-50 احتمال بیماری خودایمنی داره. دکتر بهش سیکلوسپوری ...

سلام عزیزم ببین وقتی تحت نظر متخصص دارو میخوره نترسه لطفا 😉😉😉☺️☺️☺️

نت گردی ممنوع وگرنه با ماهیتانه آنا جون میام ها🍳🍳🍳🍳

نه عزيزم انشاالله دوشنبه.نميدونم چي در انتظارمه واقعا اينقدر امروز گريه كردم چشام باز نميشه

عزیزم چرا خودت رو اذیت میکنی وقتی از چیزی اطمینان نداری ان شالله رفتی دکتر میگه مهم نیست یا با دارو کنترل میکنه. شما که نه فشار بالاست نه ورم بیش از اندازه داری نه قند .نترس چیزی نیست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اخه گفتن ١٢ ساعت ناشتا بايد باشي ١ ساعتم ازمايشگاه معطل شدم. زينبي جون اون دفع پروتئين زده trace برا ...

چه خبره؟؟؟؟؟ 8 ساعت کافیه

به خاطر گرسنگی شدید بوده عزیزم کتون

دفع پروتئین هم نترس به دکترت نشون بده احتمالا میگه مهم نیست، فقط نمک نخور همین

عزیزم چرا خودت رو اذیت میکنی وقتی از چیزی اطمینان نداری ان شالله رفتی دکتر میگه مهم نیست یا با دارو ...

يعني يه چيزايي مياد تو سرم ارزو كه فكرشم نميكني هرچي فكر منفيه من امروز تا تهش رفتم ديوونه نشم خيليه بخدا

خداياشكرت....❤️ 
چه خبره؟؟؟؟؟ 8 ساعت کافیه به خاطر گرسنگی شدید بوده عزیزم کتون دفع پروتئین هم نترس به دکترت نشون بد ...

مرسي عزيزدلم ممنون كه هستي و بهمون قوت قلب ميدي. خدا گل پسرتو برات حفظ كنه الهي❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
يعني يه چيزايي مياد تو سرم ارزو كه فكرشم نميكني هرچي فكر منفيه من امروز تا تهش رفتم ديوونه نشم خيليه ...

هیچی بدتر از استرس نیست برای ما .بذار طفلکی ها زندگیشون رو کنن چیکارشون داری خواهر. خدا خودش حافظشونه.به جای این کارا برو چهار تا لباس براشون بخر خودت ذوق میکنی اینا از یادت میره 

هیچی بدتر از استرس نیست برای ما .بذار طفلکی ها زندگیشون رو کنن چیکارشون داری خواهر. خدا خودش حافظشون ...

يكم براشون خريد كردم همونارو نگاه ميكنم اشكم ميريزه ميگم يعني ميشه من صحيح و سالم تو اين لباسا بغلشون كنم خدايا😔😔😔به حق امام زمان خدا به هممون كمك كنه بارمونو صحيح و سالم زمين بذاريم از اينهمه حرص و استرس نجات پيدا كنيم ❤️❤️❤️توكل به خودش

تو چطوري بهتري؟ ميگم ارزو جون دكتر برات بعداز انومالي كه ١٨ هفته بود براي ٢٤ هفته هم سونو نوشت؟

خداياشكرت....❤️ 
يكم براشون خريد كردم همونارو نگاه ميكنم اشكم ميريزه ميگم يعني ميشه من صحيح و سالم تو اين لباسا بغلشو ...

حتما صحیح و سالم بغلشون میگیریم ❤❤❤

عزیزم من ۲۳ هفته و ۱ روزم بود که خونریزی کردم رفتم سونو و از طرفی چون کرونا داشتم بهم گفت هفته بعدش برم مطب .دیگه همون سونوهایی که بیمارستان لاله برام انجام داده بود رو براش بردم .که توش طول سرویکس و سن جنین و موقعیتش و همینطور موقعیت جفت نشون داده شده بود .خودش بازم نو مطب سونو کرد .ازم نخواست دیگه. 

حتما صحیح و سالم بغلشون میگیریم ❤❤❤ عزیزم من ۲۳ هفته و ۱ روزم بود که خونریزی کردم رفتم سونو و از طر ...

انشالله انشاالله❤️❤️اها دوشنبه ازش يادم باشه بپرسم حتما. دست گلت درد نكنه عزيزدلم😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
يكم براشون خريد كردم همونارو نگاه ميكنم اشكم ميريزه ميگم يعني ميشه من صحيح و سالم تو اين لباسا بغلشو ...

من بچه ام هنوز سه ماهش نشده بود رفتم براش خرید کردم حتی جنسیتش هم نمیدونستم و اومدم مثل این ندید پدیدا عکسشون رو گذاشتم تایپیک .ببین چقد ذوق داشتم .بعدش دیدم هیچکی نمیذاره فهمیدم فقط  من هول بودم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2810