2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043993 بازدید | 684354 پست
خداروشکر گلم، آره انشاءالله با استراحت خوب خوب میشی، چند هفته ای؟

مرسی عزیزم 

گفت شش هفته و دو روز 

میگم کاغد سونو رو به شما داد به من نداد منم یادم رفت بگیرم حالا واسه بیمه تکمیلی نیاز دارم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما شرایطشو پرسیدم باید مراجعه بشه به بهزیستی یا کمیته امداد؛بعد اونا معرفی میکنن به بانک تجارت ...

دست گلت درد نکنه عزیزم. ینی علاوه بر ثبت نام در سایت باید اونجا هم رفت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وقتی دراز کشیدی سریع بلند نشو یکم بشین صبر کن خون تو کل بدنت یکسان جربان پیدا کنه بعد پاشو چون الان ...

باشه عزیزم، ممنون  دارو چی خوردی سرگیجه ات خوب شد؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم  گفت شش هفته و دو روز  میگم کاغد سونو رو به شما داد به من نداد منم یادم رفت ب ...

فدات  نه من یادم رفت بگیرم، یه خانمی می گفت خودم بهش گفتم داد، وگرنه حواسش نیست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه تیرویید خیلی مهمه معمولا همون اوایل بارداری آزمایششو مینویسن همه جا هم لفت میدن تو جوابش  ...

اره خداروشکر .فکر میکرد دکتر قبلیم برام نوشته گفت ازمایش تیروییدت خوب بود گفتم اصلا انجام ندادم تعجب کرد گفت سریع باید انجام بدی شانس اوردم مشکلی نداشت میگفت حتما هرجایی که دکتر میرین عوض میکنین یا همین خود من تا جایی که حواس خودتون هست سوال بپرسین هربار میای یادت باشه داروهای مصرفیتو بگی سرشون شلوغه واقعا بعضی وقتا یادشون میره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام  من دوشنبه انتقال دارم همسرم امروز حالش بد بود تست کرونا داد مثبت بود  منم تست داد ...

سلام عزیزم 

عجب موقعیت پیچیده ایی، ببین گلم این کرونا هندی ممکنه چندین بار آزمایش منفی باشه ولی حتی درگیری ریه هم بده، پس احتمالش هست شما هم ناقل باشی

به نظرم انتقال نده به ریسکش نمی ارزه، خیلی زود به مرکزتون خبر بده

بچه ها اینو دوستم فرستاده که دوستش بارداره و 50-50 احتمال بیماری خودایمنی داره.

دکتر بهش سیکلوسپورین(روزی ۳ تا  ، تا هفته ۲۴) و پردنیزولون داده(روزی ۲تا، تا هفته ۱۴)
تو نت خوندم عوارضش زیاد
اصلا برا باردار نمیدن. خیلی نگرانه شما اطلاعی دارین؟

ممنون میشم اگه میدونین راهنمایی کنین.

@زینبی_بابا    ممنون میشم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اینو دوستم فرستاده که دوستش بارداره و 50-50 احتمال بیماری خودایمنی داره. دکتر بهش سیکلوسپوری ...

من پردنیزولون میخورم و دکترم گفت اشکالی نداره و نگران نباشم

ولی سیکلوسپوری نمیدونم چیه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من پردنیزولون میخورم و دکترم گفت اشکالی نداره و نگران نباشم ولی سیکلوسپوری نمیدونم چیه

خیلی ممنون گلم  

خانما کدومت برا وام ناباروری ثبت نام کردین؟؟

من تو سایت ثبت نام کردم فقط دنبال کارایی که یکی از دوستان زحمت کشیدن اینجا گفتن نرفتم

سلام عزیزم چرا گریه؟؟؟

عزيزم تو ازمايش ادرارم پروتئين رو زده trace 

كتون هم مثبته😔😔😔جالبش اينجاست قند ناشتام ٨٦ بود دوساعته ٨٨ فشارمم امروز گرفتم ١٢ رو ٨ بود با دستگاه خونگي

خداياشكرت....❤️ 
2810