2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکزمشتاق اصفهان که اونطرف که دکتراحمدی وکلانترهستن افتضاحه.مشکل اینجاس که یه مشت مامابی سوادبرات دا ...

سلام عزیزم. دکتر فشارکی رو به من گفته. بودند که تو مرکز مشتاق ولی من گفتم نه. نمیدونستم که تو قسمتی که عمل ها رو انجام میدند فشارکی هست. چطوری برم پیش فشارکی. چطوری نوبت فشارکی بگیرم. الان من زیر نظر کلانتر بودم. زودتر پریود شدم دوباره دکتر خالصی فرستادم تو سیکل. هرچی گفتم دکتر کلانتر گفته رحم مشکل داره. گفت نه. چیزی نیست و فرستادم تو سیکل الان هم که استرادیول گیر نمیاد

سلام بچه ها کیا بعد انتقلال خودشون تو خونه آمپولاشونو میزدن؟  من پروژسترونو همسرم برام زد الا ...

من مامانم میزنه نگران نباش بخاطر داروهاس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان. خانم هایی که اصفهان تحت درمان هستید استرادیول از کدوم داروخانه میشه خرید. داروخانه کلین ...

من با کلی پیگیری از خود شرکت ابوریحان گفتن 3شنبه توزیع میشه سراسر کشور بخاطر تحریم مواد اوایه ش نتونستن وارد کنن الانم تولید شده و مراحل اخر آزمایشش بود 

من مشتاق اصفهان میرفتم راضی نبودم. اونجایی که باید توضیح بدن اصلا زن و مرد رو حساب نمیکنن که در جریا ...

وای انگار دقیقا این حرف ها رو خود من نوشته بودم. واسه منم بهمون زنگ زد جنین ها رو سه روز کنیم یا پنج. مشتاق اصفهان یک مجموعه بی نظم گرخاشگرن. یک مجموعه آدم عصبی خسته. من هر بار میرم اونجا انگار پای دار میرم. میرم یه گوشه میشینم اینقدر گریه میکنم و به خدا میگم به کدوم گناه اینجوری داری تنبیه ام می کنی و من رو درگیر با این مجموعه عصبی پر خاشگر کردی. الهی هیچ کسی محتاج مشتاق اصفهان نشه

2810