2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
ولکن بابا جواب نده مگه نظر این و استادش برای ماها مهمه  ما برای مادرشدنمون حاضریم هرکاری کنیم ...

👌👌

همینو بگو. توضیح واضحات میدم😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها کیا استرادیول ایرانی استفاده کردن ضخامت رحمتون خوب بوده برای انتقال؟ استرادیول والرات ۲ می ...

اکثرا ایرانی استفاده کردن من دوبار استفاده کردم جواب ضخامت خوب بود

خدایا شکرت
از مام راضی هستی؟ تو صفحه اینستاگرامش ن که خیلی مرکز فعال و پیگیری خودشون رو نشون دادند. آیا واقعا م ...

اره خوبه من دوبار رفتم ی بار برا ای یو ای ی بارم برا پانکچرم.

تمیزه ب نسبت خلوته رسیدگیشونم خوبه اما قیمتاشون ی خوره بالاست

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
خانم ها کیا استرادیول ایرانی استفاده کردن ضخامت رحمتون خوب بوده برای انتقال؟ استرادیول والرات ۲ می ...

من دارم میخورم دکترم گفت خوبه راضی بود

بچه ها به نظرتون بین مام و رویان و ابن سینا و مشتاق اصفهان یا هر جای دیگه که من نمیشناسم کدوم مرکز ب ...

من هم مام رفتم هم رویان هم ابن سینا 

رویان ابن سینا خیلی شلوغن 

بچه ها به نظرتون بین مام و رویان و ابن سینا و مشتاق اصفهان یا هر جای دیگه که من نمیشناسم کدوم مرکز ب ...

من مشتاق اصفهان میرفتم راضی نبودم. اونجایی که باید توضیح بدن اصلا زن و مرد رو حساب نمیکنن که در جریان درمان قرارشون بدن. بعد از پانکچر اصلا کیفیت و گرید جنین رو اطلاع نمیدن. حساب کن سه روز بعد از پانکچر یه کارشناس به همسرم زنگ زد پرسید جنینارو سه روزه فریز کنیم یا بزاریم برای بلاست!؟ انگار که ما جنین شناسیم و از کیفیتشون خبرداریم.

الان رویان میرم با اینکه هنوز نتیجه نگرفتم فوق العاده از نظم و دقتشون راضی ام. هر قسمتیش که مراجعه میکنم چندین بار پرونده رو بررسی میکنن و خیلی دقتشون بالاست. جنین شناسی کوچکترین سوالی داشته باشم با حوصله و با جزییات بهم جواب میدن. هزینه هاشم از همه ی مراکز پایبن تره حتی از اصفهان

جایی که اعتماد پیدا کنی خیالت راحت میشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

من رویش هلال تهران میرم

تا الان خوب بوده

اما خلوت نیست اگه دنبال جای خلوت هستی

2810