2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043892 بازدید | 684348 پست
راستش من حتی کلوتریمازول واسه خودم تو حالت عادی هم تجویز نمیکنم مگر مجبور باشم  حتما از دکترت ...

از دكترم پرسيدم عزيزم گفت كلوتريمازول استفاده كنم و اپليكاتور رو فقط يك بند انگشت بفرستم داخل فقط يادم رفت بپرسم كه چقدر اپليكاتور رو پر كنم. امروز خيلي خيلي ترشح سبز رنگ دارم خيلي ميترسم مشكلي براي كيسه ابم پيش بياد ديگه نصف اپليكاتور رو از پماد پر كردمو استفاده كردم توكل به خدا. مرسي عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
سلام جونم خوبم عزیزم. قرار بود اول جمعه عمل کنم امروز دکترم گفت شنبه دیگه انشالله شنبه پانکچر میشم. ...

ا... به سلامتی عزیزم.

شما هم فکر کنم با من بودی ولی من بعد از تزریق بوسرلین چون پریودم عقب افتاد سیکلمو عوض کردن. هنوز دارم آمپول میزنم سینال اف و اچ ام جی.

شما چی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنمایی گلم. ی سوال دیگه. چند روز بعد قطع داروها لک بینی شروع شد؟ 

دفعه دوم بعد دو روز شروع شد گلم.

خدا کمکت میکنه مطمئن باش. دردت شروع شد صداش بزن.

زعفرون و گرمی هم خیلی خوبه. انشاالله کامل دفع بشه. اگه خدایی نکرده بقایا موند هم باز با جوشونده و پله درست میشه.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها من شنبه عمل پانکچر دارم این آزمایشم مشکل داره یعنی چی یعنی پانکچرم نمیکنن اصلا سر در نمیارم ...

کی گفت پانکچرت نمیکنن؟ کلینیک گفت یا دکتر؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها من شنبه عمل پانکچر دارم این آزمایشم مشکل داره یعنی چی یعنی پانکچرم نمیکنن اصلا سر در نمیارم ...

ازمايشت هيچ مشكلي نداره تست كرونا هم منفيه خيالت راحت باشه پانكچرت هم انجام ميشه

خداياشكرت....❤️ 
کسی نگفته هنوز فقط چون اون بالایی عددش بالاس میگم یعنی چی میشه کسی میدونه

گلي جانم اون گلبول سفيد هستش ممكنه بخاطر عفونتي چيزي بالا و پايين بشه ازمايشت هيچ مشكلي نداره😘

خداياشكرت....❤️ 

این یعنی تعداد گلبول سفید خونت بالاست  تست کرونا ازتون مگه نمیگیرن پی سی ار تازگی ها سرما خوردی ولی عددش پایینه فک نکنم مهم باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من تهوع اصلا نداشتم اما رفلاکس از همون اول امونمو بریده تو دیگه تهوع هم داشتی خیلی سخته واقعا، فقط غ ...

اره باید امتحان کنم سعی کن اون سوپا زیاد نخوری همش نگهدارنده داره خودت بپز حتی اگه همه چیزشم نداری ولی خب اونا راحتیه دیگه😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم، نه گلم نگران نباش، منم روز انتقال آسانسور مرکز خراب بود 15 تا پله اومدم پایین گفتم افتاد ...

عزیزم باردار شدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
2810