2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044083 بازدید | 684359 پست
💐💐💐💐💐💐💐💐 سلام دوستان عصر بخیر . میخاستم بدونم روز نهم قبل انتقال بری سونو بشی چند روز بعدش ب ...

😭😭😭😭 دوستانی که انتقال دادین میشه لطفا جواب منو بدید 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
💐💐💐💐💐💐💐💐 سلام دوستان عصر بخیر . میخاستم بدونم روز نهم قبل انتقال بری سونو بشی چند روز بعدش ب ...

سلام عزیزم زمان انتقال برای هر شخصی فرق داره بستگی به شرایط خودتون ممکنه روز ۱۴ بعد هر روزی رو در نظر بگیره من روز بیست سیکلم برام انتقال داد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دلم.خوبم.تو و نی نی ها چطورین؟من شنبه رفتم .همه چی خوب بود فقط جفت سمت چپی پایینه ...

قربونت. اي جانم الهي بسلامتي😍براي منم سمت چپي جفتش پايينه گفت كم كم رحم بزرگتر بشه ميره بالا. جنسيت فندوقارو گفت؟😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
آره واقعا پروسه خسته کننده و فرسایشی هست  مرسی پونه جون انشالا بارداریت به ثمر نشسته و نی‌نی ر ...

عزيزم خيلي متاسفم الهي كه خداوند بهترينارو برات رقم بزنه قربونت برم😞❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

عزيزم با توجه به شرايطتت بهت تاريخ ميدن من ١٩ سيكل انتقال دادم

خداياشكرت....❤️ 
قربونت. اي جانم الهي بسلامتي😍براي منم سمت چپي جفتش پايينه گفت كم كم رحم بزرگتر بشه ميره بالا. جنسيت ...

قربونت برم عزیزم.چیکا برات تو برگه سونو جفت همین که پایینه چی نوشته؟یعنی از چه نوعی هست؟آخه دیگه کی میخواد بره بالا؟!میگم چیکا من از بعد از سرکلاژ خیلی نمیتونم پیاده برم تو واژنم احساس سنگینی میکنم

2810