2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تو ivfبيشتر جنين ها پسر ميشن 

دختر مقاله ام هست  راجع بش خوندم چون تایم اسپرم پسر خیلی کوتاهه برای لقاح دادن کم میشه پسر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اتفاقا تو ivfبيشتر جنين ها پسر ميشن 

این موضوع برای ماهاییه که مشکل اسپرم داشتیم اونیکه جنین پسرش زیاده واسه کسی هست که مشکلی نداره شوهرش تعیین جنسیتی هستن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
١٥ ميلبون واسه تعيين جنسيت سلامت جنين جداست هزينه اش

اوه پس چقد گرون میشه 

فداتشم. نميدونم والله خودمم تعجب كردم اينقدر زود نوشته☹️☹️

شاید چون دوقلو داری برات زودتر نوشته عزیزم .واسه منم پردنیزولون رو گفت باید فعلا ادامه بدی .واسه تاریخ زایمان هم که بهش گفتم گفت هنوز زوده برات تاریخ بزنم .نگران نباش خانم دکتر حواسش هست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آره اینم هست.تو هم دختر دوست داری؟

منم دختر دوست دارم يبار تعيين جنسيت براي دختر كردم متاسفانه جنسيت جنين ها معلوم نشد و تو ivf بيشتر جنين ها پسر ميشن ٥٣  درصد پسر ميشن به ٤٧ درصد دختر 

شاید چون دوقلو داری برات زودتر نوشته عزیزم .واسه منم پردنیزولون رو گفت باید فعلا ادامه بدی .واسه تار ...

اره شايد. پس فعلا حرف تاريخ زايمانو نزنم پيشش بهتره. ارزو جون همچنان انوكسا ميزني؟ براي منو ٦ هفته قطع كرد سري اخر رفتم پيشش گفت يه ازمايش مينويسم انجامش بده اگر نيازه دوباره انوكسارو شروع كني

خداياشكرت....❤️ 
اره شايد. پس فعلا حرف تاريخ زايمانو نزنم پيشش بهتره. ارزو جون همچنان انوكسا ميزني؟ براي منو ٦ هفته ق ...

نه عزیزم از وقتی خونریزی کردم قطع کرده ولی آسپرین میخورم .منم چون استراحت مطلقم خیلی میترسم خونم غلیظ بشه یا لخته بشه .میخوام ایندفعه که رفتم پیشش بهش بگم برام آزمایش بنویسه اگه لازمه دوباره بزنم ولی با این لک بینی بعید میدونم اجازه بده 

سلام دوستای گلم من ی هفته هس ک مثبت شدم ولی یبوست شدیددارم بانفخ زیاد بی ادبی میکنم مدفوع م سیاهه ...

انجیر خیس کرده بخور با آبش. یا آلو خیس کرده .بچه ها از کیوی هم نتیجه گرفتن میگن خوبه .صبح ها ناشتا یه لیوان آب ولرم هم خوبه بخوری .کلا آب زیاد بخور و میوه  و سبزی هم در حد معمول خیلی کمک میکنه به رفع یبوست .

سلام دوستای گلم من ی هفته هس ک مثبت شدم ولی یبوست شدیددارم بانفخ زیاد بی ادبی میکنم مدفوع م سیاهه ...

عزيزم پيشنهاد من صبح ناشتا يه استكان شيرداغ به همراه ٥ تا دونه انجير خشك. حتما بخور نتيجه ميگيري

خداياشكرت....❤️ 
2810