2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم یدونه برات انتقال دادن؟ چندتا جنین داری؟ مکمل‌هایی که خوردی فقط ویتامین آیی وکیوتن بود؟

اره عزیزم یدونه ،من کلا 18 تا جنین داشتم که ده تاش تو انتقالای قبلیم استفاده شد، هشتا دیگه موند که یکی برا این انتقالم استفاده شد و خداروشکر مثبت شدم، سه تا دیگه دارم،اره فقط همینا بود ویتامین دی هم که کلا همیشه تو این سالها میخوردم من اصلا رژیم غذایی اینارو رعایت نکردم، سردی و گرمی غذا رو رعایت نمیکردم، ولی خب خداروشکر گرفت

اره عزیزم یدونه ،من کلا 18 تا جنین داشتم که ده تاش تو انتقالای قبلیم استفاده شد، هشتا دیگه موند که ی ...

بازم مبارک باشه همینکه سخت نگرفتی عادی بودی خیلی خوب بوده   گلم گفتی گریدش سی بودجنینی که انتقال دادی؟

سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

عزیز دلم خیلی مبارکت باشم مامان خانوم خدا رو هزار بار شکر. انشالله که همه چی برات عالی پیش میره ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
]چشم بزنی تمومه.سیسمونی چیزی گرفتی؟کجا رفتی خرید؟

فعلا براي هركدومشون دو دست لباس و شيشه شيرو تشك تعويض و چيزاي ريز گرفتم بخاطر مريضي و گرما بيرون نرفتم زياد، من از اقابزرگ گرفتم خدايي قيمتاش خيلي خوبه

خداياشكرت....❤️ 
بدبختی اینه من نمیتونم بشینم خونه.البته شرایط 2قلو فرق داره احتمالا منم جای تو بودم دیگه سرکار نمیتو ...

به احتمال زیادشمابچه‌ات دخترباشه عزیزم البته در وهله اول سالم و صالح باشه زیرسایه پدومادر

سلام مامانای مهربون

من واقعا دارم قاطی میکنم حال خوبی ندارم 

من بهمن پانکچر شدم ۲ تا جنین که یکیشو فرش انتقال دادم منفی شد

دوباره به درخواست خودم که عشق دوقلو هستم پانکچر شدم که یک جنین شد 

الان دو تا جنین دارم 

ولی اون پانکچر اول با همسرم ببخشید رفتیم اتاق نمونه انقدر استرس داشت و یه برگه هم رو در اتاق بود نوشته بود که با کمک همسر نباشه خلاصه بعد یکم تلاش من اومدم بیرون و خودش نمونه گرفت 

ولی برای پانکچر دوم خودم کنارش بودم 

حالا نمیدونم وسواس گرفتم میگم نکنه اون اولی مشکل شرعی داشته باشه؟🤕

واقعا چند روزه قاطی کردم حساس و وسواسی

چکار کنم به نظرتون ؟ 

فعلا براي هركدومشون دو دست لباس و شيشه شيرو تشك تعويض و چيزاي ريز گرفتم بخاطر مريضي و گرما بيرون نرف ...

چیکا جونم اینترنتی خرید کردی یا حضوری ؟؟؟اگه داری آدرس پیجش رو بذار .من لباس صفر نخریدم هنوز 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
2810