2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043960 بازدید | 684352 پست
شمیم جان چند تا انتقال دادی؟ چند روز از انتقالت میگذره؟

سلامت باشی عزیزم اول خدا وبعددعاهای شما دوستان،،دوتا انتقال دادم دومرحله ای،،۱۸و۲۰ ماه قبلی انتقال دادم، ایشالله نصیب همه منتظرابشه بحق فاطمه زهرا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها من اومدم از سونو گرافی ،،خداروشکر نی نیام سرجاشن،،گفت دوتاست خداروشکر قلبشونم میزنه، ولی گ ...

به به خدا رو شکر..‌دیدی گفتم نگران نباش....هماتوم خطر نداره استراحتت رو بیشتر کن ...

سلام بچها من اومدم از سونو گرافی ،،خداروشکر نی نیام سرجاشن،،گفت دوتاست خداروشکر قلبشونم میزنه، ولی گ ...

عزیزم خداروشکر تبریک میگم گلم فکر کنم هماتوم با استراحت رفع میشه نگرانش نباش اینجا خیلی از دوستان داشتن.

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام خداروشکرررررررر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها وای من الان رفتم تست زدم اخرین تستمو امتحان کردم،از راست مال روز نهم، بعدیش دهم آخریش هم ...

تبریک میگم مامان شدنتو😍😍😍این اصلا کاذب نیست خیالت راحت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچها ممنونم از تک تکتون،،دعاهای خیر شما پشت سرم بود،،شما خیلی بهم دلگرمی دادید واسترسمو کم کردید،،ایشالله خدا بحق فاطمه زهرا دلتون شادولبتون خندون باشه وموفق باشید

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

اي خدااااا فداشون بشم الهييييي😍😍😍😍😍ديدي مامان جونشون حالشون خوبه خدااااروهزار مرتبه شكر عزيزدلم😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها من صبح رفتم بهداشت چقدر خوب بود خدايي اصلا نه استرس بيمارستان داشت نه سوال اضافي پرسيدن خيلي خوش اخلاق بودن قشنگ با حوصله قلب فسقليارو برام گذاشتن خيالم راحت شد. واقعا ديشب چقدر حرص خوردم الكي.

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها وای من الان رفتم تست زدم اخرین تستمو امتحان کردم،از راست مال روز نهم، بعدیش دهم آخریش هم ...

به بههههه بههههه مبااارکااا باشه عزیز دلمممم 

خدارو صد هزار بار شکرررر😍😍😍🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

الهیییییی شکر عزیزم..چقدد نگرانت بودیم 😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2810