2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟بهتر نشدی؟ شیاف هم میزنی؟

سلام عزيزم بهتر كه يكم نه زياد.رحمم درد داره هرازگاهي😔😔شيافو گفته بود قطع كنم اما هرموقع درد داشته باشم ميزارم خودم. نميدونم چي در انتظارمه راستش ديگه از استرس و فكرو خيال خسته شدم رو هيچي تمركز ندارم . سپردم به خدا 

خداياشكرت....❤️ 
میخوایی همون مام بری

اي  وي اف نميكنم شايد ايو اي انجام بدم مام كه اصلا هزينه هاش بالاس بعدش دكتر هاش در حد مراكز ديكه اس أمار مثبت تعيين جنسيت هاش كم از ١٠ نَفَر دونفر مثبت شدن به نظرم  خيلي كمه  هيچكدوم  از بچه ها كه تعيين جنسيت بودن ديكه مام نميرن دنبال دكتر ومراكز ديكه ان

سلام عزيزم بهتر كه يكم نه زياد.رحمم درد داره هرازگاهي😔😔شيافو گفته بود قطع كنم اما هرموقع درد داشته ...

عزیزم زیاد به خودت ونینی هات استرس وارد نکن نگران نباش مطمئنم نینی هات  خوبن ولی خودت دنبال استرسی   

شیافتو بنظرم قطع نکن حداقل روزی یکی بزن 

بچها کمککککک توروخدا یکی جواب بده از ظهر لرز داشتم ،،الان افتادم رو خونریزی چکارکنم توروخدا دکترمم نیست؟شیاف بذارم یا امپول اضافه بزنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچها کمککککک توروخدا یکی جواب بده از ظهر لرز داشتم ،،الان افتادم رو خونریزی چکارکنم توروخدا دکترمم ن ...

عزیزم با مرکز تماس بگیر 

اگه نتونستی زنگ بزنی آمپول بزن شیاف خودش تحریک میکنه واژنو اسپرین یا انوکسا هم اگه داری امشب نزن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم با مرکز تماس بگیر  اگه نتونستی زنگ بزنی آمپول بزن شیاف خودش تحریک میکنه واژنو اسپرین یا ...

الان مرکز نیست صبحا هستن،،شیاف وانوکساهم صبحا میزنم،،الان امپول پروژسترون زدم یه دونه ،،یکی دیگه بزنم؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

خانوما واسه شما پیش اومده که روز پنجم پانکچر هیچ خبری از جنین بهتون ندن امروز روز پنجم بودد قرار بود خبر بدن ولی هیچی ب هیچی   

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
2810