2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044051 بازدید | 684355 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انقباض نیست گلم نگران نباش حتمافسقلیا خودشون جمع کردن انشاالله میری دکترخیالت راحت میشه میتونی شک ...

اره عزيزم شب حتما ميرم بيمارستان خيالم راحت بشه. توكل به خدا سپردم به خودش

خداياشكرت....❤️ 

سلام جدیدا کی مثبت شده خوشگلا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره عزیزم دو تاشو تو یه نی فریز کردن دوتا پریودبعد تخمک کشی گفتن بیا حدودا ۴۰ روز دیگه باید برم ببین ...

سلام عزيزم به سلامت ايشاله اين بار حتما مثبت بشي  از ١٢ جنين دوتا پسر داشتي؟ هزينه تعيين جنسيت چقد شد ١٢ جنين؟ همسرت  فرتيل ايد دادي ؟اخه شنيدم مكمل تاثير داره رو تعداد پسر ها ، داروهاي پانكجرت دوزش زياد شد يا مثل پانكچر قبلي ت بودن؟ ببخشيد اين همه سؤال پرسيدم

سلام 

دوستان 

برای مرفولوژی کم و dfi بالا۳۰(حدود ۳۴)

چه ویتامینهایی رو‌پیشنهاد میدید؟

البته نه مشکل واریکوسل دارن،نه مشکل هورمونی و اهل سیگار و …هم نیستن.

دکتر اطرج گفت سینال اف بزنه و باید تسه بشه

مگه سینال هورمونی نیست،بدتر نشه!

از طرفی تیم دکتر نصر اصلا تسه بی مورد رو قبول ندارن و میگن نمونه تازه بهتره! خیلی اصرار دارن با دارو تقویتی و غذا اوکی بشه!چیکار کنم؟

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

@barana1366    

سلام  دوستان  برای مرفولوژی کم و dfi بالا۳۰(حدود ۳۴) چه ویتامینهایی رو‌پیشنهاد میدید؟ ...

ببخشید تسه چیه؟؟

همسر منم مورفولوژی پایین و دی اف ای بالایی داشت

دکتر امیرجنتی بهشون سینال اف و ال کارنتین و یه مکمل دادن و تاکید کردن از نمونه دوم برای تشکیل جنین استفاده بشه

سلام عزيزم به سلامت ايشاله اين بار حتما مثبت بشي  از ١٢ جنين دوتا پسر داشتي؟ هزينه تعيين جنسيت ...

سلام عزیزم بله از دوازده تا دوتا داشتم الان زنگ زدم میگن یکی دیگم پیدا شده 😆😆😆😆😆بهمم نگفتن که سه تا دیگم جنین دارم ولی به  خاطره اینکه پول ندادم تعیین جنسیت نکرده تو فریزرنیعنی از ۱۷ تا تخمک ۱۵ تا جنین شد شکر خدا به شوهرم اسپریژن کیوتن وفولیک اسید دادم ۴۰ روز هزینه ی ۴ تا ۸۱۰۰برایه اون ۸تا ۱۰۵۰۰گرفتن والله برایه من همون النوا بود ولی من نسبت به قبل ۱۰ کیلو وزن کم کردم اوابوستو ۴ تا خوردم وروزی یک ساعتم پیاده روی فکر کنم این بار اینام تاثیر داشتن فرتیل ایدم میگن خوبه سری پیش ببخشید انقدر رک میگم ۸ روز شوهرم تخلیه نداشت گفتن برایه پسر شدن خوب بود ولی فقط یک جنین داشتم ولی این بار ۴۸ ساعت قبلش تخلیه داشت فکر کنم اینا همش الکیه 

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس خودت چه کار میکنی کی انشالله ادامه میدی 

به خودت استرس نده توکلتو زیاد کن خدایی که داده خودش هم نگهدارشونه… تو این شرایط کرونا خیلی مواظب با ...

اره واقعا همينطوره سپردم به خود خدا❤️چشم عزيزم زنده باشي❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=197571055]سلام عزیزم بله از دوازده تا دوتا داشتم الان زنگ زدم میگن یکی دیگم پیدا شده 😆😆😆😆😆بهمم نگفتن که س ...[/QUOTEيعني ١٨ ميليون هزينه تعيين جنسيت دادي؟ بعد واسه اون سه تاي ديكه تعيين جنسيت كردن يكي ديكه پسر بود ؟ از ١٥ تا ٣ تا ديكه درسته؟به نظرم سه تاش رو بذار خودت جيا خوردي ؟ تخمك هات بيشتر بود

خواهش گلم .آره منم نمیدونم چرا اینقدر مقاومت میکنن

سیکل بلند برات درنظر گرفتن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810