2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043853 بازدید | 684348 پست
اکی مهربونممم..مرسی😍🤗❤ شما نبودی گفتی الارژنین و کیوتن میخوردین؟؟

نه عزیزم فکر کنم کاربری رز قرمز رنگ بود 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کنید..یه سوال ببخشیدا اگه نزدیکی داشته باشم مشکلی نیست؟؟

ایشالا که بهترینا برات اتفاق بیوفته کدوم شهری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسین درخواست دوستی دادم قبول کن لطفن

برام‌نیومده نمیشه اصلا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام شما بعد پانکچری خوب شدی؟ من که 8روزم تموم شد ولی زیر دلم درد دارم مخصوصا موقع دسشویی یبوستم شد ...

عزیزم من شنبه هفته پیش پانکچر شدم. شکمم ورم داشت و درد. سه روز بعد خونریزیم شروع شد تا الان هم ادامه داره. دردو خونریزیم شدید بود با شیاف دیکلوفناک کنترلش میکردم. اما دیشب خیلی دردم شدید و طولانی شد و ترسیدم با دستیار دکترم تماس گرفتم. گفت خونریزی طبیعیه. ولی اگه شدید شد میتونی سونو بدی. دیشب رفتم اورژانسی سونو شدم. دکترسونوگرافی گفت جای نگرانی نیست.

ولی توی سونو نوشته مقداری مایع آزاد در لگن دیده میشه !!!!

عزیزم میوه و آلو تازه یبوست منو خیلی خوب کرد. امتحانش کن.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام  چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کنید..یه سوال ببخشیدا اگه نزدیکی داشته باشم مشکلی نیست؟؟

عزیزم مسئول آزمایشگاه به من گفت نباید نزدیکی داشته باشم. گفت یه تغییراتی توی لوله یا رحم پیش میاد ... دقیق یاد نیست دلیلش چی بود.

بعدم مگه شما نمیخواین اون روز نمونه اسپرم بدین؟

بهتره سه تا پنج روز قبلش نزدیکی نداشته باشین

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه عزیزم نمونه اسپرم چرا.جنین فریز دارم میخوام انتقال بدم 

آهان انتقال؟🤭🤭 ببخشید فکر کردم گفتی پانکچر داری.

خواهش میکنم..فداسرت😂

😄🙈

انشاالله با موفقیت باشه برات.

عزیزم چندتا جنین داری؟

سلام شما بعد پانکچری خوب شدی؟ من که 8روزم تموم شد ولی زیر دلم درد دارم مخصوصا موقع دسشویی یبوستم شد ...

عزیزم من این کارو انجام می‌دادم وقتی یبوستم رفع نمیشد..... 

با عرض پوزش البته..... 

من دستکش دستم میکردم و با روغن زیتون رکتال ماشاژ میدادم سریع اوکی میشد..... 

البته نه اینکه زیاد این کارو بکنم چون اینطوری تنبل میشن روده ها..... 

من حتی دکتر بچه هامم این روش رو گفته بود وقتی نوزاد بودن..... 

بهم گفته بود گوش پاک کن رو آغشته کنم به روغن زیتون و استفاده کنم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم.خیره ایشالله میری با کلی خبرای خوب خوب میای مطمئنم      

@چیکا1   @barana1366   سلام عزیزم من رفتم دکتر گفت سالمه همه چیش خوبه جنسیتش مشخص نشد واسم دهم ماه بعد نوبت غربالگری دوم داد ولی واسم چنتا ازمایش نوشت گفت هزینه ش حدود ۱۲ میلیون میشه گفت بیمارستان پارس باید برم انجام بدم و یکیش بابت عقب موندگیه گفت تو سونوت همه چی عالیه اما چون ای وی افی باید اینو انجام بدی اگه ندی مسئولیتش پای خودته من اصرار واسه انجام دادنش ندارم حالا موندم چیکار کنم بنظرتون انجام بدم؟هزینه ش خیلی بالاست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم مسئول آزمایشگاه به من گفت نباید نزدیکی داشته باشم. گفت یه تغییراتی توی لوله یا رحم پیش میاد .. ...

عزیزم والا دکتر من گفته بود ایرادی نداره نزدیکی شب قبل انتقال حتی یادمه اگه اشتباه نکنم گفتن رحم رو آماده میکنه..... 

فقط در موارد خاص که تزریق داخل رحمی و این داستان‌ها باشه و دکتر منع کرده باشه نزدیکی اوکی نیست..... 

در مورد نمونه هم که نمونه روز پانکچر گرفته میشه نه روز انتقال..... 

روز انتقال جنین آماده انتقاله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
2810