2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044110 بازدید | 684359 پست
فكر نميكنم ديگه اگر چيزي باشه بايد بالاخره يجا نشون بده خودشو منم چندبار سونو و يبار عكس رنگي انجام ...

الهی . حالا وضع ما دقیقا برعکس بود. مامانم هیییچ وقت درد نداشت. بعد من میمردم و زنده میشدم مامانم تا چند وقت باورش نمیشد فک میکرد دارم خودمو لوس میکنم. خیلی طول کشید تا باورش بشه واقعا درد دارم. الان که از هم دوریم بنده خدا هر وقت میفهمه پرپر شدم هول می کنه که کی بهت میرسه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمممم..راه دور خیلییی سخت و اذیت کننده اس..ب نظر من همو.ن تهران کارها تو انجام بده..من ماه پیش ...

اره واقعا سخته. الهیییی که این بار نتیجه مثبت بگیری جوری که همه سختیاش با جواب آزمایشت تبدیل ب شیرینی مضاعف بشه.

دارم ی کارای مقدماتی طب اسلامی و... میکنم ان شاالله پریود بعدی برم برا انتقال.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@berenjak     عزیز دلم یه زحمت میخواستم بهت بدم هر موقع تونستی اصلا عجله ای نیست دست ...

سلام عزیزم، باشه گلم، حتما می فرستم، دستور تهیه اشو یکی از نی نی سایتا داده بود  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، باشه گلم، حتما می فرستم، دستور تهیه اشو یکی از نی نی سایتا داده بود    

ممنونم عزیزم🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره واقعا سخته. الهیییی که این بار نتیجه مثبت بگیری جوری که همه سختیاش با جواب آزمایشت تبدیل ب شیرین ...

مرسیییی مهربونممم..الهی آمین 🤗🤗❤❤

بسلامتی انشالله عزیز دلم..الهیییی ماه دیگه بیای و خبر مامان شدنت رو بدی و کلییی ذوق کنیم ❤❤😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
الهی . حالا وضع ما دقیقا برعکس بود. مامانم هیییچ وقت درد نداشت. بعد من میمردم و زنده میشدم مامانم تا ...

اي جانم الهييي انشالله بزودي ٩ ماه از اين درد لعنتي راحت ميشي😘😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
چ عالی عزیزم 🤗❤منم دوست دارم درست کنم  فوفل چیه؟؟؟

عطاری داره گلم، شکل فندوقه تقریبا، باید بکوبی و خوب آسیاب کنی بریزی داخل حلوات

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست