2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044182 بازدید | 684363 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش مال منم ۵ هست زنگ زدم مرکز گفتن تا موقع سونو ادامه بدم گفتن ۲۰ به بالا خطرناکه 

مرسی عزیزم 

نوشته از هر 1000 جنین هم یکی تا پنج تا اینجوری میشه 

احتمالش خیلی  کمه انشاالله خدا به همه نی نی سالم بده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم  نوشته از هر 1000 جنین هم یکی تا پنج تا اینجوری میشه  احتمالش خیلی  کمه ...

نه بابا میگن ۵۰ باعث نقص جنین میشه من این قرص رو خودم خوردم زنگ زدم ابن سینا گفت مشکلی نداره ادامه بده منم قبل اینکه بخورم خیلی تحقیق کردم تو نینی سایت خیلی ها خورده بودن وجنینشون هم مشکلی نداشت انشالله سالم میاد بغلت عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آلا جون چه خبر؟ بسلامتی انتقال کی میشه؟ 

قربونت عزیزم   سلامتی. هنوز هیچی . دارم فعلا بادکش و حجامت و... رو انجام میدم. ی بار حجامت انجام دادم دو هفته دیگه هم حجامت ساکرال دارم. اینا ک تموم شد ان شاالله پریود این ماه میرم مرکز برا شروع ان شاالله.میخوام ب دکتر پیشنهاد هیسترو و خراش رو بدم خدا کنه قبول کنن.

شما در چه حالین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه زیاد نباشه همون ماه انتقال میدن؟ آخه دکترم اول میخواست دارو بدهه بعد پرسی مریضیت منظمه گفتم آره ...

فکر نکنم می دونی یکی از خانما همین مرکزی که من  میرم اونم میره، 12 سیکل رفته بود مطب، بهش گفته بود ضخامتت خیلی خوبه و 8 هست ولی برای انتقالت پریود بعدی بیا.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
https://s4.uupload.ir/files/img_20210630_054554_blce.jpg

عزیزم چقدر لذت بخشه عکس بیبی چک مثبت🤩🤩 

خیلی بهت تبریک میگم گلم ان شاءالله صحیح و سالم بغل کنی نینی قشنگتو ان شاءالله قسمت همه ی دوستای منتظرمون از این بیبی های پررنگ و بتاهای عالی❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن