2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
مرکز اصفهان اینجوریه متاسفانه تا میبینن شرایطتت خوب نیست سریع پیشنهاد میدن برا منم قبل از پانکچر ا ...

آره واقعا انصاف ندارن اصلا دلسوز نیستن

انگار میخوان از سرشون وا کنن با من هم همین کارو کردن

ولی مهم نیست اونا چی میگن مهم اینه که ما توکل داشته باشیم و تو این راه پررو باشیم و مطلع باشیم

واقعا اطلاعاتی که از تجربیات دوستان تو همین نی‌نی سایت بدست میاد خیلی بیشتر از اطلاعاتیه که دکترا بهمون میدن یا بهش توجه میکنن 

مرسی عزیزم دلم گل پسرت خوبه؟ کولیویز که همه جاداشتن اونم نایاب شد  😟😟😟☹☹☹☹ روتفلور نمیدونم ک ...

خوبه خداروشکر البته اگه این دلپیچه لعنتی بذاره همین الان کلی گریه کرد تا تو بغلم خوابش برد 😞نه عزیزم من شهرستانم...خواهرم تهرانه هرچی گشت کولیکیز پیدا نکرد نمیدونم بجزز پدی لاکت چی بدم بهش

من با قطره چکون میدم بهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براي پانكچر و انتقال از روز دوم پريود دارو ميدن امروز خانم دكتر هست ابن سينا بين مريض برو شايد قبول ...

من میتونستم برم امروز اصرارم کردم که برم ولی قبول نکردن وصلم کردن ب پاسخگویی گفتن ال دی خوردی گفتم نه گفت شما روز پنجمتم میتونی بیای ب نظرت میخوان بهم ال دی بدن این ماهو 

والا اینجوری گفتن من که میتونستم برم شما داروهاتو از روز چندم شروع کردن نکنه میخوان بهم ال دی بدن

ببین من پریود که شدم از روز ۱۵ بهم دوفاستون داد با روز ۲۱ سیکلم یک سوم امپول لوپرومر ماه بعدش بهم از روز دوم سیکلم استرادیول و ملاتونین پروپرانول داد اصلا بهم چه پانکچر وچه انتقال ال دی نداد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خوبه خداروشکر البته اگه این دلپیچه لعنتی بذاره همین الان کلی گریه کرد تا تو بغلم خوابش برد 😞نه عزیز ...

میگذره عزیزم پسرمن تازه ۲۰روزه خداروشکر خوابش خوب شده قبل ازاون  تا۳صبح منوشوهرم  شیفتی نگه میداشتیم ومیخوابیدیم هلاک خواب بودیم .... عزیزم من ستارخانم اطراف ما داروخونه ها هم پدیلاکت هم کولیکیز دارن استادمعین هم یه داروخانه شبانه روزی هست داره ...باورکن اگه میتونستم میخریدم برات پست میکردم ولی شرایطشو ندارم ببخشید 😔

ببین من پریود که شدم از روز ۱۵ بهم دوفاستون داد با روز ۲۱ سیکلم یک سوم امپول لوپرومر ماه بعدش بهم از ...

عزیزم  شما کیوتن و الارژنین روزی چند تا مصرف میکردی؟؟از ماه انتقال یا یک ماه قبلش؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه سال پیش ما فک کنم صد تومن کلا دادیم و بیمه کردیم. ان شاءالله  طبیعی باردار میشی گلم.

ممنونم از دعای خیر شما.

امروز روز سوم پریودیمه باید ازمایش میدادم. هزینه آزمایشم امروز شد یک میلیون و خورده ای.

واقعا هزینه ها بالاست

عزیزم  شما کیوتن و الارژنین روزی چند تا مصرف میکردی؟؟از ماه انتقال یا یک ماه قبلش؟؟

کیوتن صد روزی یکی ال ارژنین ۱۰۰۰ روزی سه تا همون ماه انتقال ولی اگه قبلش هم بخوری بهتره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810