2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
بادکش شیکم باید ناشتا باشه؟

نه چیزی در موردش نشنیدم. من معمولا عصرا انجام میدم ولی نشنیدم زمان خاصی داشته باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه چیزی در موردش نشنیدم. من معمولا عصرا انجام میدم ولی نشنیدم زمان خاصی داشته باشه

خواهرم پیش یکی بادکش میکرد اون میگفت چربی شیکم ممکنه زیاد بشه. اگه ناشتا باشی چربی کم میشه. من هم تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۴ عصر به بعد  فردا روز اول حساب میشه داخل دفترچه رویان نوشته بود

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
لطفااااا اگه اطلاعاتی دارید بگید  کسی راجب وام ناباوری اطلاعی داره ممنون میشم

مگه داریم همچین چیزی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهرم پیش یکی بادکش میکرد اون میگفت چربی شیکم ممکنه زیاد بشه. اگه ناشتا باشی چربی کم میشه. من هم تو ...

عه چه جالب. حتما میپرسم . من شکمم بعد امپولا خییییلی باد کرده قبلا بقول بچه ها صفحه تخت بودم. قشنگ ب پهلو که میخوابم شکمم چند متر جلوتر از خودمه  

سلام عزیزم خوبی؟؟ دکتر براش قطره پروکید نوشت خوب نبود رفتم چند تا داروخونه که ببینم کولیکیز یا بیوگا ...

مرسی عزیزم دلم گل پسرت خوبه؟ کولیویز که همه جاداشتن اونم نایاب شد  😟😟😟☹☹☹☹ روتفلور نمیدونم کجاییه من نگرفتم دوستم گرفته بود میگفت خیلی خوبه ...من پدیلاکت وکولیکیز دوتایی باهم میدم ...بی بی کر هم دقیقا هم طعمش هم ترکیباتش مثل پدی لاکته تونستی بیبی کر بگیر ..کولیکیز خییییلی تلخه پسرمنکه میخوره اینقد گریه میکنه ۵قطره صبح و۵قطره شب میدم  ولی پدی لاکت مزش خوبه روزی یه وفده ۷قطره میدم ..یکی ازدوستام میگه دکترگفته میشه قطره هارو توشیرخشک بریزید  ولی من شیرخشک نمیدم ، همینطوری میدم بهش ، تهرانی شما ؟ 

تقویتی چیزایی که دکتر گفته رامیخوره میترسم سرخودچیزی بدم برا آزواسپرمی بدباشه.جنین شناس میکه یباردیک ...

با تسه یه کم شانس بالا تر میره ، ایشاالله که اینبار جواب میگیری اما اگه سنت کمه و فرصت داری حتی اگه خدایه نکرده نشد نا امید نشو و باز تکرار کن چون اسپرم مثل تخمک نیست که مقدار مشخص و تعداد دقیق باشه بالاخره تو اون حجم اسپرم یه چنتا خوب هم پیدا بشه کافیه

با تسه یه کم شانس بالا تر میره ، ایشاالله که اینبار جواب میگیری اما اگه سنت کمه و فرصت داری حتی اگه ...

نه چاره چیه مجبورم گفتم تکرارکنیم تا جواب بگیریم اورولوژ بهمون‌گفت بایدتکرار کنید تا جواب بگیرید

یا رب العالمین
ببينيد در  موفقيت ٣ عامل موثره ١- وضعيت اندومتر ٢- وضعيت جنين و سوم تكنيك انتقال دكتر  اي ...

سلام عزیزم خوبین 🤗❤

ی سوال🙆

شوهرم برام ال آرژنین ۵۰۰خریده..روزی چن تا بخورم؟؟از الان بخورم یا همون ماهی ک میخام برم انتقال ؟؟؟اواخر مرداد میشه احتمالا...

کیوتن چطور؟؟؟

فرتیل سی هم روزی دوتا میخورم..جدودا یک هفته میشه...فولیک اسید و ویتامین دی و ای هم میخورم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه چاره چیه مجبورم گفتم تکرارکنیم تا جواب بگیریم اورولوژ بهمون‌گفت بایدتکرار کنید تا جواب بگیرید

اره دیگه ایشاالله که به زودی جواب میگیری، سعی کن تخمک خودت رو هم تقویت کنی نمی دونم تا چه حد درسته اما میگن وقتی تخمک قوی باشه تا حدودی ضعف اسپرم رو جبران میکنه

@زینبی_بابا    

زینبی جان این دستور سیکل انتقال من تو رویان هست

مریض دکتر مشایخی هستم

به نظرت درست زده ماما تاریخ هارو

اخه دوستام که دوتا دیفر زدن یکیشو اول سیکل زدن یکیشو۲۸روز بعد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم