2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044178 بازدید | 684363 پست
سلام بچه ها من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم انشاالله قسمت همه منتظرا برای ه ...

سلام عزیزم مبارکت باشه.منم خونریزی پشت جفت دارم هرازگاهی.یاسین جون نگفت چکار کنیم؟چرا اینجوری میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم اولش بعضیاشون کیفیت خوبی داشتن و بعضیا ضعیف بودن ولی یا هیچی بلاست نمیشد، یا یکی دو تا بل ...

من پانکچر اولم انگاری ازاول ضعیف بودن وبلاست نشدن گفتن بخاطراسپرمه.دفعه دوم‌گفتن خوبه ۷تاaو bویدونه cبود.قبل انتقال فریز یه بسته شو دراوردن رشد نکردن گفتن بخاطر اسپرم توقف رشد دارن.دوبسته هم که انتقال دادن منفی شد.لایو دکترلاهوتی باجنین شناس مام رادیدم میگع اسپرم ضعیف باشه جنین بلاست نمیشه یا بعد سقط میشه.شماهم که انگاری شرایط جنین هاتون شبیه منه.

شما چندبار پانکچر شدی؟

یا رب العالمین
سلام بچه ها من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم انشاالله قسمت همه منتظرا برای ه ...

مبارک باشه بسلامتی بغلشون بگیری

میشه بگی مشکلتون چی بود وانتقال چندمت بود؟

یا رب العالمین
سلام عزیزم مبارکت باشه.منم خونریزی پشت جفت دارم هرازگاهی.یاسین جون نگفت چکار کنیم؟چرا اینجوری میشه؟

نه چیزی نگفت فقط گفت استراحت کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ای جااانم به سلامتی عزیزم، دیدی الکی هی به خودت و اون طفل معصوما استرس میدی سقط کجا بود اخه اونا دارن حسابی شیطونی میکنن اون تو واسه خودشون

هماتوم هم فقط با استراحت از بین میره نگران نباش فقط واسه دستشویی از جات پاشو 2ماه رعایت کنی اوکی میشه یه مقداریش میریزه یه مقداریش جذب میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مي پرسيدين براي چي ؟ 

عزیزم اگه منظورتون آمپول پرولوتون هست برای جلوگیری از زایمان زودرس تجویز میشه .یه نوع پروژسترون با ماندگاری بالاست یعنی یک هفته تا دو هفته تاثیر داره تو بدن .برای کسایی که خونریزی دارن یا سابقه زایمان زودرس داشتن یا انقباضات رحمی دارن تجویز میشه.من خودم چون هفته ۲۴ خونریزی کردم دکتر برام نسخه کرده هفته ای یکی میزنم .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ای جان خدا حفظشون کنه 🤩چند هفته ای رفتی سونو فقط ساک دیده شد یا ضربان قلب هم داشتن 

ممنونم عزیزم

پنج هفته بودم

کلا چند ثانیه سونو کرد گفت برای قلب سه هفته دیگه بیا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارک باشه بسلامتی بغلشون بگیری میشه بگی مشکلتون چی بود وانتقال چندمت بود؟

مشکل که خیلی داریم کیست اندومتریوز و لوله ندارم و ذخیره ام پایین و شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه

بار اول انتقال منفی شد مشکل ایمنی انعقادی بود

انتقال دومم مثبت شدم

نه چیزی نگفت فقط گفت استراحت کن

مبارکت باشه عزیزم مامان دوقلوها.نگران هماتوم نباش.استراحت کن سنگینی بلند نکن .احتمال داره انوکسا یا آسپرین رو قطع کنه پس آب زیاد بخور تا هم خون لخته نشه تو بدنت هم خون رسانی به جنین هات بهتر انجام شه .تا جایی که امکان داره چون استراحت باید کنی به پهلو چپ بخواب 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام بچه ها من آزمایش های ایمنی انعقادی دادم مشکل انعقادی داشتم ایمنی هم لب مرز بود یعنی نه مثبت بود ...

عزیزم من فقط میگم مکمل و تقویتی بخور و ذره ای استرس نداشته باش سوپ قلم و پای مرغ زیاد بخور، تا میتونی سبزیجات و میوه جات مصرف کنی و طبق طبعت جلو برو نه گرمی زیاد و نه سردی فقط اعتدال همه چیزم بخور هیچیو حذف نکن شکمتو ماساژ بده با روغن سیاه دونه و ببند، پیاده روی هرروز روزی حداقل 40 دقیقه، آب زیاد مصرف کن روزی 10 تا 12 لیوان

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️