2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
من نمیدونم خطر داره یا نه .ولی خوب همیشه بعد پانکچر میگن اگر درد شدید داشتید برید بیمارستان

مرسی عزیزم. اگه شدید شد میرم. شوهرم میگه بریم بیمارستان

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم دردشو میتونم تا صبح تحمل کنم فقط میترسم هایپری باشه و خطر داشته باشه شکمم باد کرده و درد دار ...

عزيزم من از درد زياد صاف نميتونستم راه برم خم ميشدم راه ميرفتم همين كه پريود شدم بهتر شدم. اگر نميتوني تحمل كني برو اورژانس

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونم تا صبح تحمل کنم دکتر شیاف دیکلوفناک داده تخمدانهام درد نداره دور ناف خیلی متورم و درد ناکه ...

آب آوردن شکم طبیعیه  برای بعضی ها پیش میاد  استراحتت رو بیشتر کن و اگر درد خیلی خیلی اذیتت کرد برو دکتر  چیزی نیست  خوب میشی ان شاءالله

عزیزم دردشو میتونم تا صبح تحمل کنم فقط میترسم هایپری باشه و خطر داشته باشه شکمم باد کرده و درد دار ...

عزیزم احتمالا هایپر شدی منم حدود۴سال پیش شکمم بعد پانکچر ورم کرد .وزنم بالا رفت و ما بدنم بالا رفت تب کردم.سریع شب رفتم بیمارستان دکترم گفت بستری بشی.دکترکار  خاصی نمیکنن فقط دوروز چک میکنن ومعاینه وسونو گرافی.اگر نیاز بشه اب شکم میکشن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آره گلم .منتظر پریودیم.امروز کلی درد داشتم امیدوار بودم بشم که نشد حالا کاش تا فردا بشه که پس فردا ب ...

این شنبه ها

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره گلم .منتظر پریودیم.امروز کلی درد داشتم امیدوار بودم بشم که نشد حالا کاش تا فردا بشه که پس فردا ب ...

یکشنبه ها

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم من از درد زياد صاف نميتونستم راه برم خم ميشدم راه ميرفتم همين كه پريود شدم بهتر شدم. اگر نميتو ...

مرسی عزیزم. شما ابعد از عمل تخمکشی از اولش درد داشتین؟

من امروز شدید شد

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
آب آوردن شکم طبیعیه  برای بعضی ها پیش میاد  استراحتت رو بیشتر کن و اگر درد خیلی خیلی اذیتت ...

مرسی عزیزم. ترسم کم شد. خداخیرت بده

کلا پنج صفحه بود. همه رو فرستادم

برنامه تیر ماه دکتر

مرسی عزیزم. ترسم کم شد. خداخیرت بده

دور شکم سانت میکنن بزرگ شده باشه .دمای بدنت بالا بره ۳۹ یا۴۰.بایدحتما برین.منم کلینیک بودم ولی دکترم گفت اگر این مشکلات شد برو شریعتی.بعد ۴روز مرخص شدم ورم کم شد انتقالم افتاد چندماه بعد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@farzi99     مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 😘

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

سلام شادن جون خوبی،،بسلامتی پسردارشدی مبارکت باشه عزیزم خداروشکر، چقد دوست داشتم بیای اینجا ببینم جن ...

سلام عزیزم، قربونت💋

خوبی شما؟

انشاالله قسمت خودتم میشه، به امید خدا🥰🥰🥰

راستی چیکار کردی؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

من هایپر بودم دکتر بهم گفته بود در روز از صبح تا شب هر تعداد لیوان که آب خوردی، بشمار. باید مقدار ادرارت با تعداد آب مساوی یا بیشتر باشه. 

برای اینکه مقدار ادرار رو دقیق بدونم بهم گفته بود توی یه ظرف جمع کن😅😬

اگه هر روز مقدار ادرار از اب کمتر بشه یعنی هایپریت رو به شدت گرفتنه.