2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044063 بازدید | 684356 پست
سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

اي جاااانممم خداروشكر😍عجب روز خوبي بود امروز🌷 مبارك باشه عزيزم،،مراقب خودت باش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي جون دلم الهي فداش بشم من ان تي هم كه خداروشكر عاااليه😍😍😍چه جالب😐ميگن براي طول سرويكس مثانه با ...

خدا نکنه مهربونم بمونی برامون عزیزدلم

اره ان تی خوب بود خداروشکر جفتمم نوشته خلفیه

اره منم فکر کردم میخواد سونو واژینال کنه واسه سرویکس که میگه مثانه حتما خالی اما دیدم شکمیه خودمم تعجب کردم امروز دکتر رفتم گفت فقط استراحت کن چیزی نیست شاید نخواست بهم استرس بده نمیدونم اما نمیدونست ما دنبال استرسیم کلا😂😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه 

به سلامتی و دل خوش طی کنی بارداریتو

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام به همگی 

من تو این سایت تازه واردم 

خیلی خوشحال شدم به محض ورودم دیدم چشم انتظاری دلش روشن شد امیدوارم هر روز شاهد این خبرا باشه اینجا

امیدوارم تک تک خانمای اینجا به زودی زود طعم مادر شدن رو بچشن 

منم این ماه برای اولین بار ابن سینا پیش دکتر اکبری انتقال دارم دعا کنید منم مثبت بشم 

البته چهار بار تا حالا این اتفاق برام افتاده ولی نشد که بمونن خواست خدا بوده 

امیدوارم این بار بشه و حسرت به دل نمونم

بچه ها تپش قلب شدید گرفتم روز ۱۴ انتقالم‌ میخوام بی بی چک بزنم خیلی میترسم تو رو خدا برام دعا کنید

روز آزمایش کیه عزیزم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام به همگی  من تو این سایت تازه واردم  خیلی خوشحال شدم به محض ورودم دیدم چشم انتظاری د ...

سلام. خوش اومدی عزیزم انشالله که این بار مامان میشی. چهار بار قبل هم ابن سینا بودید؟ مشکلتون چی بوده که میکرو کردید؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مبارکه عزیزم . ان شالله قسمت منتظرا. ان شالله ۹ ماه بسلامتی بگذرونی و صحیح و سالم بغلشون کنی

خدایا شکرت
سلام. خوش اومدی عزیزم انشالله که این بار مامان میشی. چهار بار قبل هم ابن سینا بودید؟ مشکلتون چی بوده ...

۴ بار قبل انتقال نداشتم طبیعی یا با قرص بوده 

بار اول طبیعی سقط شد تو هفته ۶ فقط ساک تشکیل شد بار دوم قلب هم تشکیل شد هماتوم داشتم که بزرگ شد و خود به خود هفته ۹ با اینکه قلب تشکیل شده بود سقط شد بار ۳ توی ۱۸ هفتگی دهانه رحمم باز شد در عرض ۱۲ ساعت از ۳۸ رسید به ۱۳ خیلی سخت بود خدا برای هیچکس نخواد سه روز بستری شدم شاید بمونه که نشد چون جفت چسبیده بود کورتاژ شدم و تازه بد بختیام شروع شد سمت راست رحمم کامل به هم چسبید بعد از ۷ ماه هیستروسکوپی کردمو ماه بعد باز با دارو باردار شدم اینم بگم که pco هستم بتام تو روز ۳۲ ۱۸۰ بود ولی بعدش اومد پایین تا رسید به ۱۹ بعد هم که پریود شروع شد 

این بار با نظر خودم گفتم ivf چون ۳۹ سالمه و ۴ سال از ازدواجم میگذره ۳ ماه قبل میکرو شدم ۳۱ تخمک شد و نتیجش شد ۱۵ تا جنین سه روزه ۸ سلولی که گفتن ۸.۰ معنیشو دقیق نمیدونم 

شوهرم سالمه ولی خوب قسمت نشده

۴ بار قبل انتقال نداشتم طبیعی یا با قرص بوده  بار اول طبیعی سقط شد تو هفته ۶ فقط ساک تشکیل شد ...

خیلی متاسف شدم عزیزم خیلی سخته خیلی. انشالله که با این انتقال مادر میشید. ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810