2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044185 بازدید | 684363 پست
مبارک باشه عزیزم به سلامتی پسر دارم شدی خدا حفظش کنه انشالله سلامت بغلش میکنی😍😍😍

خیلی ممنون شماهم انشالله این سری یه دوقلو خوشگل وسالم پسر ودختر خدا بهت بده ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من دیروز به لطف خدای مهربون روز چهارده انتقال تست بتام مثبت شد انشاالله قسمت تک تک منتظر ...

اي جانم خداروشكر، مباركه عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه دیگه گلم 600 واحد از 1 کمتر هست حق داری گلم، ولی چرا برعکس نشه آخه؟ مثلا هی امیدوار تر نشی؟؟!!! ...

گاها اینجوری هم فکر میکنم ،توکل بر خودش ،انشالله کمک هممون بکنه ،مرسی از دلگرمیت گلم ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه نرفتم پیش این دکتر ها. موثر هست؟ حتما میرم ممنونم از توضیحلتت عزیزم. واینکه دیروز تخمککشی کردم ...

منم دیروز پانکچر شدم دردم کم شده ولی یبوست شدم

دکترم گفت هرروز 4یا5سفیده تخم مرغ اب پز .کله پاچه.پای مرغ.سینه مرغ کبابی و ماهی دوغ سور و لبنیات بخور

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵