2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست

خانوما من از ۱۴ تخمک ۱۰ یا ۱۱ تخمک ۳ روزه برام تشکیل شده سوالم اینه اگ جنینارو برام بلاست کنن احتمال داره از تعدادشون کم بشه یا ن ؟

و اینکه گفتن فردا بیا شاید انتقال بشی اگ شرایط رحمت خوب باشه ولی شکمم درد میکنه یعنی شرایط رحمم خوب نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عملت ساعت چنده ب من ک گفتن شام ساعت ۹ دیگه نخور از ساعت ۱۲ ب بعدم کاملا ناشتا

امروز پانکچر شدم درد دارم ولی نه زیاد 15تخمک داشتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانوما من از ۱۴ تخمک ۱۰ یا ۱۱ تخمک ۳ روزه برام تشکیل شده سوالم اینه اگ جنینارو برام بلاست کنن احتمال ...

عزیزم اصولا همین سه روزه فریز میکنن بعد موقع انتقال از فریز درمیارن و میزارن بلاست بشه. شمام که بالای ۱۲ تا تخمک داشتی و درد هم داری یعنی هایپر شدی و تخمدانت ورم داره اندومترم که گفتی نازک بوده. بنظرم بگو من انتقال فرش نمیخوام نگذار جنین هات رو هدر کنن. بیشتر دکترا دلشون که نمیسوزه وقتی تعداد جنین زیاد میشه زودی فرش میزارن میگن حالا یا میشه یا نمیشه دیگه به جسم و روح ما که فکر نمیکنن! 

خوبه پس ولی من هنوزم درد دارم از ۱۴ تا تخمک برام ۱۰ یا ۱۱ تا جنین تشکیل شده ایشالله جنینای زیادی برای تو هم تشکیل بشه

عزیزم اصولا همین سه روزه فریز میکنن بعد موقع انتقال از فریز درمیارن و میزارن بلاست بشه. شمام که بالا ...

اگ فردا تو سونو اندومترم ضخیم نشده باشه نمیزارم انتقال بدن ولی اگ اندومترم رشد کنه ب امید خدا انتقال میدم

بعد پانگچر به سوالاتت جواب دادن؟

مثلا ایا حضورت برای فریز کردن اجباریه؟

هزینه فریز کردن رو ازت گرفتن؟

مثلا من راهم دوره.بعد پانگچر باید دوباره پاشم برم؟

😉

عزیزم اگر کم خونی داشته باشید باید درمصرف انوکسا واسترس دکترتون دقت کنه،البته اگر هم نداشته باشین اس ...

تا بحال که رفتم آزمایش خون ن چیزی نگفتن اما یه آزمایش کم خونی و غلظت خون میرم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عالیه عزیزم قبل عمل استرس داشتی ؟ فشارت چند بود؟خونریزی داری؟

استرس خیلی کم داشتم فشارم و نگرفت 

نه فقط لکه دیدیم

بعد پانگچر به سوالاتت جواب دادن؟ مثلا ایا حضورت برای فریز کردن اجباریه؟ هزینه فریز کردن رو ازت گرف ...

هزینه فریزو دفعه بعد میگیرن که بستگی به تعداد جنین داره بله باید باشین بازم زنگ بزنین مرکز بپرسین