2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
برای غربالگری سونو و ازمایشت کجا میری؟

من رشتم عزیزم بهم گفتن سیمین آزاد بخش برم

اما تهران شنیدم صدری خیلی خوبه، معمولا بری خودشونم میگن کجا بری برای آزمایشش. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان هر کی با این شرایط باردار شده یا کسی و میشناسه با این شرایط بارداری موفقی داشته لطفااا بهم را ...

عزیزم خواهرتون باید بره پیش دکتر متخصص نازایی. حتما بارداری موفقی خواهد داشت. عکسایی که فرستادی یکم تاره زیاد مشخثص نیست. ولی مطمئنن بره پیش دکتر با دارو حله.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله سری آخره که میری و مثبت میشی خیلی سخته درکت میکنم. هیسترو. چسب جنین. خراش رحم این چیزا ...

سلام بانو خوبی چکار کردین شما دوباره الان رفتین دنبال پانکچر؟؟؟من امروز دومین پریود بعداز انتقالم بود میخوام این یک ماه خودم و شوهرم رو تقویت کنم که شروع پریود بعدی ان شالله برم برای پانکچر مجدد......چ چیزایی بخوریم خودم و همسرم؟؟؟؟

دوستان هر کی با این شرایط باردار شده یا کسی و میشناسه با این شرایط بارداری موفقی داشته لطفااا بهم را ...

عزیزم .باید بره پیش متخصص زنان ویا حتی متخصص خون تا نظر اون رو هم بدونه .داخل بارداری‌هاش هیچ وقت آمپول آنوکساپارین نزده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
راست میگی.شما پزشکتون کی بود عزیزم.کاش مال منم حل بشه خیالم راحت بشه

دکتر طرازی ولی من بعد از بارداری دیگه نتونستم تحت نظرش باشم چون شهرستان بودم و رفت و آمد سخت بود برام فقط لطف کردن و دوبار راهنماییم کردن تلفنی . یه بار گفتن انوکسارو قطع کن بعد که لکه بینی تموم شد دوباره شروع کن همین کار رو کردم ولی باز که لکه بینیم شدید شد تماس گرفتم گفتن کلا قطع کن دیگه نزن تا هماتوم برطرف شه . من هماتوم داشتم شما دارید ؟ چند هفته ای الان؟

عه تو این غربالگری مشخص میشه؟؟؟؟

هفته ۱۲ تا ۱۳ ۹۹درصد میگن هفته ۱۴ به بعدم که ۱۰۰درصد 

البته بستگی داره کجا بری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
تهرانه...نه بازم هست الام مبفرستم...دکترش ماماست

عزیزم به حرفه ماما که نیست حتما بره متخصص ایمونولوژی یا هماتولوژی چون آزمایشهای ایمنی انعقادی خیلی تخصصی هستن اگرم فقط مشکل انعقادی باشه که آسپرین و انوکسا با دوزهای مختلف میدن حله انشالا

سلام بالاخره از دکتر اومدم گفت که اندومترم ۳ خطی کمی نامنظم ۱۵ و۴۵تخمدان راست حجم مناسب چپ مقداری مایع توشه ذخیرمم گفت خوبه ای یو ای مناسب تره که به خاطر بسته بودن لوله منتفی شد اسپرم شوهرمم گفت کمه باید بره پیش دکتر ارولوژی بهم فرتیل اید و کیوتن داد تا ماه بعد

نه عزیزم تازه فهمیده چه خبره...

فکر کنم با آنوکسا و آسپرین حل بشه گلم ،جای نگرانی نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم .چند تا سوال دارم ازدواجتون رسمی و ثبتی بوده؟؟ اومدید ایران از همون ابتدا با همسرتون اوم ...

بله ازدواجمون رسمي بود ، من يك ماه قبل همسرم اومدم و رفتم تو سيكل و همسرم روز پانكچر رسيد ايران و نمونه اسپرم داد و اسپرم هم فريز كرد براي پانكچر هاي بعدي كه اگه ايران نبود