2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
سلام عزيزدلم خيلي مباركه😍😍❤️❤️انشالله بزودي زود ني نياتو ميبري خونه مهربونم انشالله قدمشون براتون ...

ممنونم چیکاجونم. انشالله شما به وقتش و به سلامت کوچولوهاتو به دنیا بیاری😍

بله عزیزم. یه بار فشارم تو مطب رفت بالا و پایین نیومد. دکترم اورژانسی دستور بستری داد. بعدش کم کم علایم مسمومیت بارداری داشت ظاهر میشد که دکتر دستور ختم بارداری داد. کوچولوهام الان تو دستگاهن 😔

بازم شکر که اتفاق بدتری نیفتاد ❤️

مبااارکه عزیزم.خداحفطشون کنه.چندهفته به دنیا اومدن؟مثل نی‌نی های من.نگران نباش عزیزم.انشاله زود میان ...

ممنونم عزیزم. ۳۴ هفته به دنیا اومدن، منتها یکیشون iugr بود و خیلی کوچولوئه.. دعا کن انشالله زودتر به سلامت بیان خونه ❤️

کوچولوهات انشالله همیشه سلامت باشن♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم که به یادم بودی. فشارم رفت بالا و اورژانسی بستری شدم. فشار کنترل شد اما کم کم علایم پره ...

تبریک میگم ایشالا خوش قدم باشن اسماشونو چی گذاشتی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم عزیزم. ۳۴ هفته به دنیا اومدن، منتها یکیشون iugr بود و خیلی کوچولوئه.. دعا کن انشالله زودتر به ...

دارچین جون خیلی تبریک میگم انشالله که بسلامتی و دل خوش بزودی نی نی ها مرخص بشن و ببریشون خونت یک عمر چراغ خونت بشن گلم 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
به سلامتي انشالله به زودي مرخص ميشن  چرا مجبور شدين زايمان كنيد ؟

ممنونم عزیزم

فشارم رفت بالا و پایین نیومد. بستری شدم، کنترل شد اما کم‌کم علائم پره اکلامپسی داشت ظاهر میشد که دکتر دستور ختم بارداری داد. 

@زینبی_بابا    

عزیزم میتونی کمکم کنی 

من ۲۰اسفند انتقال دادم

اگه بخام طبق تاریخ انتقالم حساب کنم الان۱۷هفتمه 

ولی سونوهایی که انجام دادم وان تی. ی هفته جلوتر زده 

و دکتر هم طبق تاریخی که سونو برام زده سونوی انومالی نوشته

نمیدونم الان  چکار کنم  طبق  تاریخ انتقالم پیش برم🥺؟یاتاریخ سونو و ان تی 

دارچین جون خیلی تبریک میگم انشالله که بسلامتی و دل خوش بزودی نی نی ها مرخص بشن و ببریشون خونت یک عمر ...

ممنونم عزیزدلم بابت این دعای قشنگت. انشالله هر چی قشنگی برای من خواستی چند برابرش بیاد تو زندگی خودت 😍😍😍

گلم استرس هم داشتی اکثرا همه میگن استرس نداشتم اما استرس آدم میگیره و اینکه یبوست نشدی چیکارا کردی ی ...

به هرحال استرس جزیی از انتقاله چون وقتی میدونی نمیشه بهش فکر نکرد

بدن هرکس فرق داره من سالاد و روغن زیتون میخوردم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
چیکا جون یعنی سونو تاریخ درست نمیزنه؟؟؟؟اگه  طبق انتقالم حساب کنم. ۱۷هفتمه  ولی چرا ان تی ...

عزيزم درست و غلطشو نميدونم من از دكترم پرسيدم طبق كدوم بايد هفته هامو حساب كنم گفت طبق حساب من پيش برو. شايد روش دكترا باهم متفاوته به دكترت اعتماد كن دوستم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خیلی تبریک میگم . گلم تو این مدت کاری برات کردن که بفهمی علت منفی هات چی بوده؟ مثلا هیستر ...

نه  داروهام همین بود نوشتم هچینگ کردن برام اینبار

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنونم چیکاجونم. انشالله شما به وقتش و به سلامت کوچولوهاتو به دنیا بیاری😍 بله عزیزم. یه بار فشارم ...

اي خدا خدا فداشون بششششم الهييي اينقدر زودي بزرگ ميشن كه فكرشم نميكني😍😍😍انشالله بزوزي ميبريشون خونه مامان مهربون❤️

خداياشكرت....❤️