2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
وای نگو چیکا دارم میمیرم بعضی وقتا واژنم درد میگیره .اینقدر میترسم که نگو.حالا فردا شیر داغ رو امتحا ...

اره من بدتر بودم حتما حتما با انجير خشك امتحان كن مطمئن باش جواب ميگيري

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید زنگ بزنی.نت سرچ کن شمارش رو برات میاره.دکتر خوبیه .من خیلی ها رو دیدم چند جا رفتن جواب نگرفتن ا ...

نه نه منظورم اینه که الکی سر ندونه

کارهای غیر ضروری نکنه

بیمارستان نگاه کردم جزو لیست دکتراش نبود

بیمارستان زنگ بزنم یا مطب؟

بهت درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟

یا شماره بدم تو واتساپ ازت مرحله به مرحله راهنمایی بگیرم؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
ممنون عزیزم اره من همیشه بلاست بودم ۳بار دکتر طرازی بار اخر مام ۳ بار با طرازی انتقال اول ۳بلاست ...

سلام عزیزم خیلی تبریک میگم . گلم تو این مدت کاری برات کردن که بفهمی علت منفی هات چی بوده؟ مثلا هیسترو کردی یا داروی جدید کلا فرق انتقال آخرت با بقیه انتقالات چی بود؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه نه منظورم اینه که الکی سر ندونه کارهای غیر ضروری نکنه بیمارستان نگاه کردم جزو لیست دکتراش نبود ...

آره عزیزم درخواست دوستی بده.نه چرا سر بدونه.اتفاقا من کلی آزمایش تو این سینا داده بودم اصلا نگاشون هم نکرد .میگفت چرا اینارو دادی

آره عزیزم درخواست دوستی بده.نه چرا سر بدونه.اتفاقا من کلی آزمایش تو این سینا داده بودم اصلا نگاشون ه ...

ایشالا به حق علی. شما الان بارداری؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
نه نه منظورم اینه که الکی سر ندونه کارهای غیر ضروری نکنه بیمارستان نگاه کردم جزو لیست دکتراش نبود ...

طرف صبح زنگ بزن .چون صبح ها میشینه.زنگ بزن بگو وصل کنن بخش آی وی اف

طرف صبح زنگ بزن .چون صبح ها میشینه.زنگ بزن بگو وصل کنن بخش آی وی اف

مستقیم باید برم بخش ای وی اف

از همونجا باید شروع کنم؟

سلام عزيزم امروز رفتم انومالي گفت يه دختر يه پسر. دعام كن صحيح و سالم بيان بغلم❤️

الهی بگردددددم.ای جونم.به خدا یه جوری شدم.جفتت جور شد خواهر ایشالله تا چند ماه دیگه صدای خوشحالی شادی فقط از خونت میاد عزیزم با این فندوقا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........