2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست

سلام دوستان. من ده روز دیگه انتقال دارم. بعد از انتقال فقط دو روز میخوام استراحت کنم و بعد برم سرکار تا تابلو نشم. به نظرتون آمپول پرو ژسترون و شیاف ها رو چه ساعتی تنظیم کنم. از ساعت هفت و نیم صبح تا پنج و نیم خونه نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من ده روز دیگه انتقال دارم. بعد از انتقال فقط دو روز میخوام استراحت کنم و بعد برم سرکار ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله. همون صبح قبل رفتنت آمپولو بزن شبم که خونه ای یه ساعت مشخص شیاف رو بذار. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر که گفت کلا برو خداروشکرکن بچه داری دیگه نمیشه

عزیزم خدا بچتو برات نگهداره اگه مشکل خیلی جدی نداشته باشی اصلا ذخیره ت بد نیست خدا بخواد همه چی میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان. من ده روز دیگه انتقال دارم. بعد از انتقال فقط دو روز میخوام استراحت کنم و بعد برم سرکار ...

عزیزم بسلامتی من تا جایی که شنیدم میگن بهترین زمان امپول پروژسترون ۱۲ تا ۲ بعدازظهره ولی من خودم ۱۱ میزنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم خدا بچتو برات نگهداره اگه مشکل خیلی جدی نداشته باشی اصلا ذخیره ت بد نیست خدا بخواد همه چی میشه

ممنون هر چی خدا بخواد هر چی میگم خداروشکر دارم یکی عیب نداره هرچی شوهرم میگه باز میبینی رفتم تو فکر دارم گریه میکنم اخرش شوهرم دعوام کرد گفت تمومش کن باز نمیتونم

سلام بچه ها میگم این داروهایی که من میخورم خیلی پشت سر همه یه موقع تداخل نداشته باشن باهم  لیس ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

میتونی از ترکیبات ویتالیتی، فرتیل سی ام عکس بذاری؟ 

تمام اینها رو دکتر تجویز کرده؟ 

ایشالله این دفعه مثبت میشی

ممنونم عزیزم. ان شاالله شما هم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810