2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044054 بازدید | 684355 پست

سلام خانما

من جنین فریز دارم دیروز روز پنج پریودم بود رفتم دکتر برای انتقال جنین

دکتر بهم ال دی و اسپرین داد

گفت ده تیر بیا سونو و امپول بهت میدم

یکی بهم توضیح میده مراحل انتقال جنین رو که چه داروهایی استفاده میشه؟

@زینبی_بابا    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش سینافکت میخواستم زنگ زدم ۱۹۰ گفت هیچکدوم داروخانه های ثبت شده ندارن، در صورتیک ...

اه من از سعادت آباد خریدم. نمیدونستم اینم نایابه والا همین جوری پیش بریم هیچی دیگه گیر نمیاد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اه من از سعادت آباد خریدم. نمیدونستم اینم نایابه والا همین جوری پیش بریم هیچی دیگه گیر نمیاد 

آره من خیلی داروخانه سرزدم اون روز اما هیچکدوم نداشتن، حتی رفتم بیمارستان صارم اونم گفت کمیاب شده و ندارن تا اینکه ۱۳ آبان گرفتم.علاوه بر اینکه دغدغه درمان داریم دغدغه داروهای معمولیم اضافه شده

💚💖
سلام دوستای گلم من روز۷انتقالمم وازبخت بدم سه روزه کرونا گرفتم و دیروزبیمارستان بستری شدم درکل استر ...

سلام خوبی ؟ اتفاقا امروز فکرت بودم خواستم حالتوبپرسم.انشالله زودخوب بشی ومرخص بشی.

چکارکردی داروهایی انتقالتو گفتن قطع کنی یا ادامه بدی؟

یا رب العالمین
دوستای گلم میشه واسه شادی روح داداش مهربونم یه صلوات بفرستید امروز بدجور یادو خاطرش اذیتم کرد 😔😔 ...

خدا رحمتش کنه منم برادرمو از دست دادم با اینکه این همه سال میگذره بعضی وقت ها قلب من آتیش میگیره. همش میگم مادرم چه صبری داره حتی پیش ما ام حرفی نمیزنه فقط خودشو میخوره

خدایا شکرت
سلام دوستای گلم من روز۷انتقالمم وازبخت بدم سه روزه کرونا گرفتم و دیروزبیمارستان بستری شدم درکل استر ...

خدا بخواد برات نگه داره تو این حالم برات نگه میداره. ان شالله خواست خدا باشه بمونه

خدایا شکرت
سلام خانما من جنین فریز دارم دیروز روز پنج پریودم بود رفتم دکتر برای انتقال جنین دکتر بهم ال دی و ...

ال دی میدن بعد سوپر فکت بعد پریودی داروهای انتقال رو میدن صخامت چک میشه مناسب باشه انتقال میدن

خدایا شکرت
آره من خیلی داروخانه سرزدم اون روز اما هیچکدوم نداشتن، حتی رفتم بیمارستان صارم اونم گفت کمیاب شده و ...

آره به خدا شانس ما هیچی نیست همین بیشتر استرس میده بهمون. من داروخونه ایساتیس خریدم همه چی داره. 

خدا رحمتش کنه منم برادرمو از دست دادم با اینکه این همه سال میگذره بعضی وقت ها قلب من آتیش میگیره. هم ...

بمیرم واسه دل مادرت خیلی سخته. عزیزم خدا رحمتش کنه روحشون شاد خیلی متاسفم واقعا داغ عزیز خیلی سخته.  منم خیلی با یادش قلبم به درد میاد 

مرسی عزیزم اره دارم ادامه میدم ولی امروزدردپریودی دارم

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد نگران نباش منم دوشنبه تافردا ظهرش کمرم ضعف میرفت مثل پریودی.بخاطر داروهاهست.میگن علایم بارداری وپریودی شبیه همه

یا رب العالمین
انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد نگران نباش منم دوشنبه تافردا ظهرش کمرم ضعف میرفت مثل پریودی.بخاطر دا ...

عزیزم خوبی شما؟اصلا بی بی چک نزدی؟روز چند انتقالی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
2810