2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044008 بازدید | 684354 پست
عزیزم من بار اول انتقال انقدر مثانمو پر کردم که داست میترگید فقط گریه میکردم کسب کاری ممیکرد دکتر تا ...

آره منم آب بخورم اینجوری میشم برا همین ایندفعه نصف استکان میخورم والامثبتم میشم انشاالله با دعاهای شما و عنایت خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
باور کن من دو ماه میرفتم برای پانکچر فکر میکردم دارچین بخورم رحمم گرم میشه هی میرفتم میگفت اندومتر ن ...

مرسی که گفتی

من امروز پریود شدم 

همیشه تو پریودم کلی دارچین میخوردم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که گفتی من امروز پریود شدم  همیشه تو پریودم کلی دارچین میخوردم

مثل من😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم احتمالا عفونت ادراری هست، بدون اینکه دارو بخوری برو تست کشت ادرار و آنالیز ادرار بده

سلام عزيز دلم.

من خيلي خيلي گردنم درد ميکنه طوريکه از درد گريه ميکنم، به نظرت چکار کنم؟😭😭😭

اخه باید کم کم ضخامت بره بالا تو دوران پری نازک باشه بعدش کم کم ضخیم بشه

عزیزم پیامات رو دیدم 

اول اینکه چرا انقدر داری خودت رو اذیت میکنی

من برعکس شما مشکل نازکی آندومتر دارم من بعد از کورتاژ اینجوری شدم

ببین دنبال یه پزشک خیلی خوب باش

اصلا پزشکی که همون اول انقدر بیمار رو دلسرد میکنه حالمو بد میکنه 

برو پیش یه دکتر با تجربه

حتما درمان داره

حس میکنم درمان شما تهاجمی باشه و صرفا با دارو جواب نده شاید کورتاژ تشخیصی درمانی بتونه کمکتون کنه

در مورد ذخیره هم نگران نباش خدای نکرد صفر که نیست انقدر اینجا بچه ها با ذخیره های پایین بچه دار شدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چشم عزیزم به دکتر زنان خودم که اس دادم گفتن باید بیای معاینه بشی و در صورت نیاز آزمایش بنویسیم ولی ی ...

سمر جان برو یه آزمایش ادرار اورژانسی بده ببین تو ادرارت خون هست یانه

برا این میگیرن که جای مناسب برا جنین و پیدا کنند انگاری

انتقال با سونو بهتر از عمق رحم هستش ، تو كل دنيا با سونو منتقل مي كنن من نمي تونم چرا بعضي دكتر ها تو ايران هنوز انجام نميدن

تونت هم خوندم همه مدلی گفتن ادم نمیدونه چکارکنه. دوز بالاباشه خطرش چیه؟ممکنه پریود بشم؟ من از اول ...

ببین دوز بالا بدی بعد دوباره یهو کمش کنی ممکنه زبونم لال دیواره آندومتر بریزه دیدی پریود نمیشن میگن دو تا آمپول بزن بعد دیگه نزن یهو یه دوز پروژسترون میدی بعد داری قطع میکنی 

ساعتشو ترجیحا تغییر نده گیسو جان ولی اگه مجبوری کم کم مثلا روزی 1 ساعت بعد هر ساعتی صبح گذاشتی دقیقا 12 ساعت بعد بعدی رو بذار

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم پیامات رو دیدم  اول اینکه چرا انقدر داری خودت رو اذیت میکنی من برعکس شما مشکل نازکی آند ...

از کورتاژ و عمل و اینجور چیزا میترسم هرچی بیشتر دستکاری کنن امکان بارداری پایین میاد گرچه الانشم بعید باردار بشم

من انتقال دادم منتظر ازمایشمم ولی زیاد امید ندارم راستش

توکلت به خدا باشه انشالله مثبت میشی...انتقال چندمته؟با کدوم دکتر انتقال دادی؟چند تا جنین انتقال دادن برات؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سمر جان برو یه آزمایش ادرار اورژانسی بده ببین تو ادرارت خون هست یانه

من مشکل اندومتر نداشتم بهمن ماه امپول زدم حتی تاریخ پانچرمم مشخص شد ولی خودم متاسفانه خودم کنسل کردم الان این همه مشکل پیش اومده برام

ببین دوز بالا بدی بعد دوباره یهو کمش کنی ممکنه زبونم لال دیواره آندومتر بریزه دیدی پریود نمیشن میگن ...

تونت هم خوندم هنه جوری گفتن منم ترسیدم صبح ساعت ۶یکی خوردم زنگ زدم بیمارستان پرسیدم به پرستار گفتم ساعت ۱۰ میخوردم چکارکنم گفت بخور طوری نیس ولی سعی کن دیگه فراموش نکنی.

من دفعه قبلی شیاف اندومترین داشتم روزی ۳تامیزاشتم ویه دوفاستون. یبار صبح فکر کردم نزاشتم چون صبح زود بود خوابالو بودم ساعت ۸ یکی دیگه گذاشتم دوروز بعدش پریود شدم یعنی بخاطر اون بوده؟

میترسیدم بخورم یجور نخورم یجور.الان که صبح خوردم با قبلی ۸ساعت فاصله داشته.بنظرت چکارکنم بقیه شو همون ۱۰شب وصبح بخورم یا بندازم ساعت۶؟

یا رب العالمین
از کورتاژ و عمل و اینجور چیزا میترسم هرچی بیشتر دستکاری کنن امکان بارداری پایین میاد گرچه الانشم بعی ...

عزیزم همین استرس و نگرانی بیش از حد هم رو عملکرد رحمت تاثیر میذاره و هم ذخیرت...سعی کن اصلا ازترس به خودت ندی دیگه اخر دنیا که نیست...سعی کن قند و شکر و شیرینی جات و کنسرو ها و چیزهایی که مواد نگه دارنده داره به کل از مصرف روزانت حذف کنی و شبا قبل از ۱۱ بخوابی و صبحاد۸ ببدار شی و کمی پیاده روی کن خیلی خیلی خیلی رو دخیره تاثیر داره اینو کاملا مطمعن بهت میگم...نمیدونم دکتر تاجیک رو میشناسی یا نه با این روش بیمارای دخیره 1رو باردار کرده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم dfi خوب یعنی باید بارداری طبیعی صورت بگیره؟؟؟؟

برای بارداری طبیعی تحرک اسپرم و مورفولوژی بالا مهمه عزیزم

این dfi شکست دی ان ای اسپرم هستش و برای ivf خیلی مهمه هرچی درصد پایین باشه یعنی تعداد اسپرم هایی که مشکل dna دارن کمتره و جنین شناس خیلی راحت تر اسپرم سالم رو برمیداره و لقاح رو انجام میده 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکترگفت ای اف سی سمت چپ یه دونه داره سمت راست ۲ تا یعنی چی؟

- شمارش فولیکولهای آنترال Antral Follicle Count 
یعنی شما بدون دارو 3 تا فولیکول داشتی خواهشا یه دکتر خوب انتخاب کن و اصلا به این حرف دکترت ذره ای اهمیت نده

2810