2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
امپولشو نمیشه زد؟

نمیدونم .فکر نمیکنم .حالا قبل از انتقال آمپول بزنیم بعدش چکار کنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جوراب پام كردم و لباس گرم پوشيدم با دوتا پتو تونستم آروم بشم و بخوابم😢 يا اثر داروهاست يا افت قند خ ...

خب عزيزم چرا نميخوري اخه در حد نياز بدنت بخور اينجوري هم خوب نيست اصلا. زنده باشي فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی ؟ میگم جایگزینی برای استرادیول هست ؟متاسفانه نایاب شده  من میخواستم وارد سی ...

سلام عزیزم..... 

فدات..... 

والا نمیدونم..... 

اون زمان مام یه مدت خیلی نایاب شد حتی ایرانیش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.....  فدات.....  والا نمیدونم.....  اون زمان مام یه مدت خیلی نایاب شد ح ...

مرسی عزیزم 

پس تازگی نداره این موضوع 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه دکترم برا انتقال داده دکتر لاهوتی میگه برا انتقال نمیدیم گیج شدم فکر کنم نخورم بهتره استرس دیگه ...

عزیزم به نظرم فقط طبق دستور دکترت پیش برو..... 

چون اونه که شرایطت رو میدونه..... 

زنگ بزن مرکز یا بیمارستانی که دکترت اونجا هست..... 

اونا راحت‌تر به دکترت دسترسی دارن..... 

من خودم موارد خاص و اورژانسی پیش میومد زنگ میزدم اتاق زایمان بیمارستان آبان که دکترم اونجا بود اونا بهش زنگ میزدن و بهم جواب رو انتقال میدادن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم  پس تازگی نداره این موضوع 😔

والا برا من داستان مال سال 94 هست که آخرای مصرف استراديولم اذیت شدم و به سختی پیدا میکردم..... 

والا برا من داستان مال سال 94 هست که آخرای مصرف استراديولم اذیت شدم و به سختی پیدا میکردم..... 

من سیکلوژست میخواستم هرجا زنگ زدم نداشتن یجاهم گفت در حد دوسه تادونه بهت میدیم با نسخه کامل گفتم‌مگه شفاس که دوسه تامیدی من روزی دوتاباید مصرف کنم  

یا رب العالمین
ممنون الان که نیستن فردا باید زنگ بزنم

اتاق زایمان؟ 

والا من یه بار که به خونریزی افتادم و شب و دیر وقتم بود زنگ زدم بیمارستان.... 

حتی قشنگ یادمه به موبایل دکتر زنگ زدن و گذاشتن رو پخش و من قشنگ صدای دکتر رو می‌شنیدم و عملا مستقیم حرفاشو شنیدم و جوابم سوالمو گرفتم.... 

به نظرم هر مرکزی برای همچین شرایطی باید بتونه واحدی برای پاسخگویی داشته باشه..... 

تا امتحان نکردین هیچ وقت نگين نمیشه با نیستن و..... 

عزیزم فدات.....  وظیفمه بیشتر بیام پیشتون.....  به سلامتی انشالله بغلش (ون) کنی....  ...

عزيزم لطفته😍 

مرسي فدات شم خدا از زبونت بشنوه. پس صبر ميكنم تا شنبه بيينم دكتر چي ميگه. 

بازم ممنونم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اخه عصرا بسته است حالا دکترم مطبه ماماگوشی را جواب نمیده به منشی زنگ میزنم

مطب نه منظورم مرکز یا بیمارستانی که به دکترت دسترسی دارن..... 

وگرنه مطب که میدونم هر تایمی نیست..... 

اتاق زایمان؟  والا من یه بار که به خونریزی افتادم و شب و دیر وقتم بود زنگ زدم بیمارستان....&nb ...

بخش ای وی اف منظورمه

کلا این قرص تو نت نوشته برای تخمکه ماماهم همینجور بهم گفت وگفت دکتر اومد ازش بپرس یادم رفت بپرسم اینقدره سوال داشتم.الان زنگ میزنم مطب منشی ازش بپرسه دم دستشه

یا رب العالمین