2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044161 بازدید | 684362 پست
اتفاقا دکتر منم گفت اصولا برای دوقلوها آزمایش غربالگری نمی نویسیم و فقط سونو میگیم انجام بدن.یعنی خو ...

غربالگري اول كه بايد انجام بشه بخاطر ريسك سندروم دان و تريزومي ولي دومي گفتن اگر اولي سالم باشه احتياج نداره

خداياشكرت....❤️ 
ان تي چند بود؟ اخه چرا اينكارارو ميكنن وقتي ان تي خوبه😭😭من چندجا شنيدم براي دوقلوها اصلا ازمايش نب ...

ازمایش ژنتیک نوشته واسه شما؟؟؟این ازمایشگاه ک رفتم  میگه نمیشه انجام بدی 😏بیا امنیو انجام بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غربالگري اول كه بايد انجام بشه بخاطر ريسك سندروم دان و تريزومي ولي دومي گفتن اگر اولي سالم باشه احتي ...

به این خانم هم دکتر چیزی نگفته که آزمایشگاه اینجوری گفته .خیلی هاشون میگن برای پول بیشتر اینکار رو میکنن 

وقتی دکتر چیزی نگفته عدد ان تی هم خوب بوده چه لزومی داره انجام بشه

ازمایش ژنتیک نوشته واسه شما؟؟؟این ازمایشگاه ک رفتم  میگه نمیشه انجام بدی 😏بیا امنیو انجام بده& ...

عزیزم برو یه آزمایشگاه دیگه و یا با دکترت صحبت کن.منظورت رو دقیق از آزمایش ژنتیک نمیفهمم .به ما گفتن آزمایش غربالگری اول

الان شما سونو ان تی رفتین بعد با جواب سونو رفتین آزمایشگاه؟یا این آزمایشی که میگین غیر از غربالگریه؟

به این خانم هم دکتر چیزی نگفته که آزمایشگاه اینجوری گفته .خیلی هاشون میگن برای پول بیشتر اینکار رو م ...

نمیدونم چرااینطور گف خیلی گریه کردم  هم از دردش میترسم 

وهم اینکه میترسم اتفاقی واسه جنینام بیفته  اخه هفته ۱۲ هم رحمم دسکاری شد برای ریداکت.  

دکتری که برام ان تی انجام داد گف هیچ مشکلی ندارن ضربان قلبشون هم‌اوکیه کیسه جدا 

مرسی گلم‌که گفتی ویتامین دی خودم ۳۳ هستش آخه دارم قرص پردنیزولون میخورم دکترم خیلی تاکید داشت بخورم ...

عزیزم ازمایش ایمنی دادی که پردینوزون میخوری

از چند وقت قبل انتقال شروع کردی به خوردنش

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
 نمیدونم چرااینطور گف خیلی گریه کردم  هم از دردش میترسم  وهم اینکه میترسم اتفاقی وا ...

میشه یه کم از تجربه های ریداکتت برای منم بگی ممنون میشم

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
عزیزم برو یه آزمایشگاه دیگه و یا با دکترت صحبت کن.منظورت رو دقیق از آزمایش ژنتیک نمیفهمم .به ما گفتن ...

من همون روز که واسم ان تی انجام دادن  ریداکت هم انجام دادم بعدش از بس درد داشتم یادم رف همون ازمایشگاه غربالگری انجام بدم برگشتم خونه بعد ی ساعت یادم اومد زنگ زدم گفتن حتما باید امروز ازمایش غربالگری انجام بدی 

منم رفتم ی ازمایشگاه نزدیک خونمون دیگه نرفتم  جایی که ان تی دادم 

یعنی ممکنه جوابش اشتباه باشه؟؟ یافرقی نمیکنه 

ممنون فداتشم. اره دیگه اگردکتربازم بگه ایندفعه حتمامیرم قسمت باشه. اخه قبلا بستری نوشت میدونی رفتیم ...

بدن اماده بشه خیلی بهتره. من که بعد این انتقال کلا همش لک داشتم. زمان هم استرس و کم می کنه هم بدنو به توازن میرسونه

خدایا شکرت
میشه یه کم از تجربه های ریداکتت برای منم بگی ممنون میشم

من وقتی رفتم برا ریداکت قرار بود یه جنین برام ریداکت کنن بعد دکتر گف این ی جنین دوتا شدع و‌تو یه کیسه وجایی که کیسه قرار گرفته باعث میشه ریداکت سختی داشته باشی وباید تحمل کنی  

خانما من امروز رفتم سونو روز ۱۴ ضخامت رو بهم گفت شیش ونیم به نظرتون کم نیست ۵ روز دیگه انتقال دارم چی کار کنم بره بالا تر @سلویا‍ عزیزم مال شما چند بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷