2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044142 بازدید | 684362 پست
سلام عزیزم ان شالله خیر باشه. هیسترو هم میخوای بری؟

ممنون فداتشم. اره دیگه اگردکتربازم بگه ایندفعه حتمامیرم قسمت باشه. اخه قبلا بستری نوشت میدونی رفتیم رضایت نداد. الان دیگه اماده اش کردم, چاره چیه. 

البته همه اینها برای شهریور اینهاست فعلامیخوام ذهنم اروم بشه. بعدانتقالم چندتاموهام سفیدشدن😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم کار خوبی میکنی که اگه نیاز داشته باشی زودتر اقدام کنی 😍

سلاام به روماهت خواهرکم. خوبی؟ چه خبر؟؟؟؟ چیشد؟ کی میری ازمایش؟ 

من خدابخوادمیخوام تاشهریور استراحت بدم به خودم موهام میبینم سفیدشدن ازغصه وشوک انتفال قبلیه. امادگی ندارم

سلام عزیز دلم خوبی؟ الهی قربونت برم ببخشید واقعا سرم شلوغ بود الان اومدم سایت.  الحمدلله خوبم ...

سلام گلم خوبی شما هم لنفوسیت تراپی میشین منم دارم لنفوسیت میشم کجا درمان میشین

سلام گلم خوبی شما هم لنفوسیت تراپی میشین منم دارم لنفوسیت میشم کجا درمان میشین

سلام گلم خوبی؟ شما برات عددش بالارفته؟ 

اره قراره دکتر نوشته برام اما میگم کاش جاش سرم ای وی ای جی بدن چون این قطعی نیست. 

ولی مجبور باشم میرم دیگه, سه جلسه گفتن هربار700

سلام گلم خوبی؟ شما برات عددش بالارفته؟  اره قراره دکتر نوشته برام اما میگم کاش جاش سرم ای وی ا ...

من فعلا دو جلسه رفتم عددم ۷ بود گفته بعد س بار باید ازمایش بدی ببینی رفته بالا یا ن اگ نرفته باشه بالا باید دو س بارم دوباره تکرار کنیم ولی میگن لنفوسیت ازسرم بهتره 

منکه جلسه ای ی تومن میدم شما کجا درمان میشی 

سرم  چطوریه

اخه aو b بودن نگفتن که زودتر از فریز خاررج میکنن.دیروز که دراوردن خوب ۴روزه میشدن

سلام

ای بابا ایشالا که نی دوم خوبه کیفیتشون. نگران نباش

سه روزه چرا انتقال ندادن برات؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها من اومدم برا انتقال جنین شناس میگه یه نی جنینارا دیروز ازفریز خارج کردیم رشد نکردن یه نی ...

ای وای کدوم مرکز میری عزیزم گرید آکه خوب بوده چرا نباید از فریز در بیاد 😕 ان شاءالله جنینای دیگه ات با کیفیت باشن