2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
سلام عزیزم  بالاخره رفتم پیش دکتر مشایخی هم خوب بود هم بد اینکه گفت لاپاراسکوپی نمیخوام خوب ب ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکر رفتی پیشش

ببین بالخره اون دکتر هست و میخواد شما واقعیت رو بدونی، اگه امید الکی بهت بده و زمان رو از دست بدی چی

ولی حتما شانست رو با تخمک خودت مجدد امتحان کن برای پانکچر 

فقط یه سوال دیگه دکتر گفت ازمایش کاریوتایپ یا یه همچین چیزی هم نوشته بدم یا نیاز نیست  واقعیتش ...

ببین اگر بچه سالم داری نیازی به کاریوتایپ نیست

و اینکه من اون قدر به مشایخی اعتماد داشتم که هر چی میگفت حتی اگر با اطلاعاتم در تناقض بود گوش میدادم، چون ایشون متخصص زنان هست و دائم برای دوره های ناباوری تو کنگره های بزرگ جهانی شرکت میکنه

حتی همیشه سعی میکنه بهترین دارو رو برای پانکچر بده تا بهترین کیفیت تخمک به دست بیاد، کلا من خیلی قبولش دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام عزیزم این سونوی خواهرم هست که دوروز پیش داده بود یعنی امروز وارد ۳۹ ...

چی بگم گلی وزن بچه طبق گزارش سونو 38 هفته و 5 روز هست

سونوی پروفایل هم نمره کامل گرفته بچه 

اصلا نمیتونم چیزی بگم

فقط اینکه خواهرتون این چند روز حسابی حواسش به حرکات بچه باشه و اگر پارگی کیسه آب داشت بدون تحرک زیاد سریع بره بیمارستان 

اگر پارگی کیسه آب نداشت هم تحرک عادی داشته باشه و پاهاش رو زیاد بالا بگیره تا ورم کمتر بشه

@زینبی_بابا     سلام عزیزم این سونوی خواهرم هست که دوروز پیش داده بود یعنی امروز وارد ۳۹ ...

در مورد آمپول بتامتازون هم کاش با یه متخصص دیگه مشورت کنه چون شیر مادر رو ممکنه ترشحش رو به تاخیر بندازه

آخه بچه کامل هست، حالا خوبه هرچی بیشتر بمونه تو رحم و بهتر هم هست دردهای زایمان شروع بشه بعد سزارین کنن(ایده آل ترین حالت برای بچه) ولی آمپول بتا حتما با یه متخصص دیگه صحبت کنن

عزیزم من راستش طب سنتی و گرمی و سردی رو دیگه قبول ندارم، کیست شما هم با دارو خوب شده گلی به جز ورزش ...

سلام گلم خوبی عزیزم 😍

زینب جون یه سوال داشتم من امروز 14 پریودم هست هفته پیش پریودم تموم شده بود و این هفته روز تخمک گذاریم بود الان من تازه دیدم خون اومده ازم فکر میکردم ترشحات تخمکگذاریم هست ولی دیدم خون اومده خیلی نگرانم تا حالا اینطوری نشده بودم 😐😐

سلام گلم خوبی عزیزم 😍 زینب جون یه سوال داشتم من امروز 14 پریودم هست هفته پیش پریودم تموم شده بود و ...

سلام عزیزم اگر تکرار نشد مهم نیست

شاید نزدیکی داشتی با پوزیشنی که اذیت شدی

شاید به خاطر آزاد شدن فولیکول هست

ولی اگر شدید هست یا ادامه داشت حتما سریع برو سونو

سلام عزیزم اگر تکرار نشد مهم نیست شاید نزدیکی داشتی با پوزیشنی که اذیت شدی شاید به خاطر آزاد شدن ف ...

اها پس جای نگرانی نیست !!

سونوگرافی تازه دوشنبه رفته بودم هیچی نبود البته پری نبودم.تموم شده بودم. 

پس منتظر باشم اگه ادامه داشت بازم برم سونوگرافی 

مرسی گلم 😘😘

ببین اگر بچه سالم داری نیازی به کاریوتایپ نیست و اینکه من اون قدر به مشایخی اعتماد داشتم که هر چی م ...

منم خوشم اومد اما یادم رفت درمورد کلریوتایپ و لنفوسیت تراپی ازش سوال کنم 

حالا هفته بعد زنگ میزنم ببینم منشیش قبول میکنه سوالم رو بپرسه 

در مورد ادامه روند ivfهم گفت کارایی که برات کردن خوب بوده 

من چون سمت کرج کار میکنم واقعا رفت و امد به رویان برام سخته وگرنه ادامه درمان رو پیش خودش میرفتم 

ولی هربار رفت و امد برام حداقل ۴ ساعت مسیر هست و دیگه انقدر مرخصی ندارم

بازهم ممنون از وقتی که برام گذاشتی

امیدوارم همسرم هم خودش رو پیدا کنه و زودتر بتونم شروع کنم 

این ماه رو که از دست دادم بخوام شروع کنم باید ال دی رو از فردا شروع کنم که ماه بعد برم تو سیکل نمیدونم سرخود ال دی بخورم یا برم دکتر ببینم چی میگه؟؟

واي فك كن دوتا باشن، يعني شوهرم عروسيش ميشه دوباره😂😂 انقد كه دعا ميكنه دوقلو باشن😅

انشاالله انشالله 😍😍

واااای چه حس خوبی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من روز هشتم انتقالی 

درد پریودی زیاد دارم دیشبم لرز داشتم🙃

برام خیلی دعا کنین که این علایم علایم مثبت شدن باشه و خدا منم من هم کنه

سری قبل اگر منفی می شدم انقد ناراحت نمی شدم اینکه مثبت شدم بعد سقط ضربه بدتری بود 

سلام ی سوال من قرار این ماه پانکچر بشم ۲۱ تا ال دی انداختم ولی موقع پری شدنم با وقت دکترم اصلا جور درنمیاد اگ ۵ تا هم بیشتر ال دی بندازم ب نظرتون مشکلی پیش میاد راهنماییم کنین خواهشا

مرسی گلم. برام دعا کنید. 

فقط تکراربتامهمه که ۴۸ساعت بعددوبرابرشده باشه، عددش مهم نیس لاله جون همین تاپیک۵۳بودگلپسرش الان دوسال داره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود