2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست

سلام بچه ها

من امروز رفتم برای انتقال ولی دم آخر گفتن جنین هات رشد کردن کیفیتشون بهتر شده بذار برای پنج روزگی انتقال بدیم....

شاید از دعاهای شما بود

چون دیروز خیلی ناامیدم کردن

به هیچکس نگفتیم داریم میکرو میکنیم حتی مامانم.اینجا که میام دلم یه کم آروم میگیره....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برعکس تو خیلی دیر پریود شدم جوری که طاقتم سر شد رفتم دکتر برام پروژسترون زد تا پریود شدم  ع ...

عزیزم دکتر برات فرتیل سی ام نوشت؟بمن گفت ۳۰ تا بگیر بستش ۹۰ تایی میگه ۸۵۰ بنظرت بگیرمش ؟کسی نیست با هم بگیریم تقسیمش کنیم 

سلام بچه ها من امروز رفتم برای انتقال ولی دم آخر گفتن جنین هات رشد کردن کیفیتشون بهتر شده بذار برای ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم از پیامت ...ان شاء الله بزودی بیای بگی مامان شدم ازمایشم مثبته 

انشاالله اولين انتقال مثبت بشي منم وقت گرفتم از دكتر عليرضايي مركز مام دكتر تو ميشناسي خوبه ؟ من ت ...

من دکتر خودم رو ارتباط خوبی باهاش گرفتم انشالا که خیر پیش بره. تعریف دکتر علیرضایی هم بچه های اینجا شنیدم عزیزم انشالا بهترین نتیجه رو میگیری

سلام بچه ها من امروز رفتم برای انتقال ولی دم آخر گفتن جنین هات رشد کردن کیفیتشون بهتر شده بذار برای ...

عزییزم خدا رو شکر توکل به خدا فردا پس بلاست انتقال میدی و نه ماه میچسبن به دلت انشالا

واقعا  به تازگی انجام داده  آخه فکر میکنم حدود ۳ یا ۴ تومن فقط هزینه بستری بشه  خی ...

آره عزیزم بهمن ماه بود

هزینه هیسترو با توجه به کاریه که برات انجام میدن. مثلا برای یه سپتوم کوچیک یک و نیم میگیرن ولی هیستروی اون خانومی که میگم ۲۵۰۰ شد.

دیگه نمیدونم لاپاراسکوپی هم مثل هیسترو قیمتش با توجه به کاری که میکنن متفاوت میشه یا نه.. البته هرچقدر هم متفاوت باشه توی همین رنج قیمتن. لاپارا اون خانوم ۲۵۰۰ شده بود

دکتر مشایخی عمل کرده بود

منم رویان میرم دکترم مشایخی هست دکتر باتجربه و خوبیه

فردا زنگ بزن قیمت بپرس

این شماره رویان

۰۲۱-۲۳۵۶۲۰۰۰ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻