2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044080 بازدید | 684359 پست
نمیدونم حقیقتش برای چی اینجوری شد منم تجربه ام زیادند پیگیری هم نکردم.فقط جنینی شناس گفت وقتی آزاری ...

منم چون ۷ ماه تمام از دستش دادم فهمیدم ماههای اخر غلظت خونم بالا رفته و باعث کنده شدن جفت شده.خب من تجربه نداشتم.☹😔😔😔

😉

دومرحله میکرو انجام دادم.الان تحت نظردکتر بهرامی هستم.از از نظر روحی خوبم خداروشکر.۱۰ سال دیگه دلمو ...

عزیزم من قبلا توی صارم جواب گرفتم.بخاطر همین دلم میخاد برم.ولی از مرخصی و شاغل بودن عبا دارم

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت چون کلینیک رفتی اونجوری شد؟فک کنم ازمایشگاه صارم خیلی دستگاههای مجهزی داشته باشن.میشه اینسری ر ...

عزیزم منم طبیعی باردار شدم سقط شد۲ماهگی.طبیعی دوباره شدم دفع میشد.کورتاژ کردم چندباری عکس  رنگی گرفتم.سونو داپلر رنگی انجام داده .ولی توکلم به خداست.حتمارفتم براتون میپرسم.وضعیت جنیناتون الان چجوریه چندتاست؟گریدشون چند؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم توست به خیابانها منم طبیعی باردار شدم سقط شد۲ماهگی.طبیعی دوباره شدم دفع میشد.کورتاژ کردم چندبا ...

من حالا تازه میخام وارد سیکل بشم.مثلا اگه پریود بشم روز سوم برم سونو و دارو بگیرم

😉

منم چون ۷ ماه تمام از دستش دادم فهمیدم ماههای اخر غلظت خونم بالا رفته و باعث کنده شدن جفت شده.خب من ...

ناراحت نباش هروقت لایق باشیم خدابهمون میده.به نداشته ها فکر نکن به از دست رفته ها فکرکن  فقط به آینده فکر کن به نی نی های تپل وسالم .سیسمونی قشنگ.فکرای خوب به آدم انرژی میده.برای بارداری قبلیت خیلی متاسفم فقط شاد باش و در حال زندگی کن تا بهترین مامان بشی.    

عزیزم توست به خیابانها منم طبیعی باردار شدم سقط شد۲ماهگی.طبیعی دوباره شدم دفع میشد.کورتاژ کردم چندبا ...

چن سالته؟این ازمایشات انعقادی رو کاش از قبل میگرفتن خب🤔 توهم مشگل مرخصی داری مثل من؟بیشتر از قضاوت همکارام میترسم.نازایی خط قرمزه ادمه .

😉

چن سالته؟این ازمایشات انعقادی رو کاش از قبل میگرفتن خب🤔 توهم مشگل مرخصی داری مثل من؟بیشتر از قضاوت ...

من همکارام بچه دارن ۳تا ۴تا بعضی ها مثل من هم دردیم .روحیه بعضی ها خراب ولی من سعی میکنم خودمو نبازم.الان ۳۴ سالمه.حرف مردم ودیگران برام مهم نیست چون ما برای خودمون زندگی می‌کنیم هرچی میخوان بگن یه وقتایی ناراحت میشم ولی نمیزارم ناراحتی به من غلبه کنه.الان نازای زیاده.مرخصی گرفتن سخته واقعا.

مکمل .کیوتن.ماکاویت.ال ارژین .امگا۳.اینفولیک.ساپلاس مدز.جنین ندارم ان شاءالله بعد این مکمل ها ولنفوتراپی سیکلمو شروع میکنم از اول.  

خانوما وقتتون بخیر. بعد پانگچر که جنین فریز میشه ؛میشه انتقالو به دلخواه خود موکول کنیم به مثلا ۵ ی ...

اره عزیزم چند سالم میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810