2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044080 بازدید | 684359 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک نیلدا جوووووونی .انشاالله به سلامتی .خیلی خوشحالم که خدا این لحظه قشنگ رو نصیبت کرده🤩😍🥰

مرسی عزیز دلم ایشالله دوقلوهاتو به سلامتی بغل کنی 

خودم فکر نمیکردم یه روزی این حس زیبارو تجربه کنم ایشالله قسمت همه منتظرا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اي جووون دلم ديدي الكي نگران بودي مامان خانم😍😍😍😍😍😍

واقعا مردم و زنده شدم این 10 روز هرچی همه میگفتن تا چند ساعت خوب بودما اما باز فکر و خیال دیوونم میکرد

دیگه خیالم راحت شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جااانم خدا رو هزاااااار  مرتبه شکر الهی به موقع و صحیح سالم بغل بگیریش  عزیزدلم.

مرسی سمر جونم

اون لحظه از صمیم قلب از خدا خواستم تمام مامانای منتظر رو دلشونو با همچین معجزه ای شاد کنه

سلام مهربونا مرسی که به یادم بودین قلب جوجم میزد  همه چی خوب خداروشکر اون لحظه به یاد تک تک ...

اي جاااااانمممم خداروشكر عزيزم، دعا كن منم برم صداي قلب قشنگشو بشنوم😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی سمر جونم اون لحظه از صمیم قلب از خدا خواستم تمام مامانای منتظر رو دلشونو با همچین معجزه ای شاد ...

الهی آمیییین عزیزم ایشالله🤩

مرسی که اون لحظه همه ما منتظرارو از دعای خیرت بی نصیب نکردی عزیزم😘😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
من اومدم ازمایش دادم  گفتم صبح برم جوابش رو بگیرم دعا کنید

انشاالله فردا خوش خبري عزيزم🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من یه عطسه با فشار آوردم که تخمدانام درد گرفت میتونه برا جنین بد باشه روز هشت انتقالم هر روز ...

نه عزیزم بخاطر پروژسترونه من اوایل روزی ده تا بیشتر عطسه میاوردم زیر نافم خیلی درد میگرفت هیچی نمیشه جلوشو نگیر با خیال راحت عطسه کن الان روزی یکی دو بار بعضی ها میگن عطسه و سرفه نشونه بارداریه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810