2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043955 بازدید | 684352 پست
الهی قربونت برم بخدا به یادتم شک نکن فردا اون لحظه از ته دلم برای تک تکتون دعا میکنم  دیروز دو ...

پیش عبدالهیان میری

حتما میبینی قلب کوچیکشو

معلومه که میبینی 

آخه ۵ هفته چه انتظاری دارین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی قربونت برم بخدا به یادتم شک نکن فردا اون لحظه از ته دلم برای تک تکتون دعا میکنم  دیروز دو ...

ساعت ۲ یه نفر رو بفرست واست وقت بگیره خودت زود نرو خسته میشی عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@sarvesahi     @نازنینnazi     @سیلویا  بچه ها زنگ زدم این داروها ...

کیوتن دو بسته بگیر

امگا سه یکی کافیه به نظرم

کیوتن رو بیشترم میتونی بخری اگر انتقال فریز داری و چند ماه وقفه میفته

من بسته اولم کو کیوتن رد بود که این دفعه نداشت

امگا سه هم شوتس ویتال آلمان

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سیلویا جان الکانتین برای آقایان هست یا خانمها؟ دکتر به همسرم داده به خود من این رو تاحالا ندادند

الكارنتين هم براي تقويت اسپرم عاليه هم براي قبل انتقال و دو هفته بعد انتقال پذيرش رحم را زياد ميكنه 

کیوتن دو بسته بگیر امگا سه یکی کافیه به نظرم کیوتن رو بیشترم میتونی بخری اگر انتقال فریز داری و چن ...

ممنونم عزیزم🥰🥰🥰

سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗

من فردا انتقال دارم😊

همه چیز و سپردن ب خداااا

میدونم ک خدا خیر و صلاح بنده اشو بهتر میدونه...پس راضی ام ب رضای خدااا🤗

توکل ب خودش❤❤❤

الهی ب امید توووو 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم عزیزم .فردا اولین صدای پای زندگی رو دروجودت میشنوی وباتمام وجود لذت میبری وعشق میکنی   ...

مرسی مهربونم ایشالله قسمت خودت بشه به زودی و بیای اینجا از صدای پای عشق و زندگیت اینجا برامون بگی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
تمنا جون ان شالله که خدا خیر و صلاحت رو این بار در مادر شدنت قرار بده🥰🥰

قدای تو مهربوونممم ❤❤

انشاالله ک شما هم شنبه ب سلااامتیی انتقال بدی و بهترین مامان بشیییی😍😍😍🤗🤗🤗

پیش عبدالهیان میری حتما میبینی قلب کوچیکشو معلومه که میبینی  آخه ۵ هفته چه انتظاری دارین

اره دیگه کسیو پیدا نکردم بعد دیدم تنها ویزیت میکنه همینش برام حسن بود هرچند خیلی وقت نمیذاشت اما سوالمو جواب داد و تا گفتم ابن سینا گفته باید انوکسا داشته باشم تو بارداری واسه ایمنی هم خودش دارو داد

همه جوانب و درنظر گرفت درکل جز اون انرژی منفی که بابت ساک خالی بهم داد از بقیش راضی بودم 

آره قراره ساعت 2 همسرم بره نوبت بگیره ببینم چند میگه بیام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه هااا خوبین همگی ❤❤❤🤗🤗 من فردا انتقال دارم😊 همه چیز و سپردن ب خداااا میدونم ک خدا خیر ...

ایشالله نینیای خوشگلت محکم بچسبن به دلت و 9 ماه دیگه بیان تو بغلت عزیزم 

با همین انرژی مثبت برو ایشالله که 14 روز دیگه با خبر خوش بیای

ایشالله نینیای خوشگلت محکم بچسبن به دلت و 9 ماه دیگه بیان تو بغلت عزیزم  با همین انرژی مثبت بر ...

مرسی قشنگمممم 😍😍😍🤗🤗

خدا نی نی های نااازت رو برات نگه داره الهیییییی ❤❤🤗

2810