2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
فدایت مامان خوش قلب.‌..امروز روز خوبیه ان شاء الله با بتای توپولی سورپرایزمون کنی .والهی دست راستت س ...

اي جاااانم انشاالله😘😘 

خيلي منتظرم يكشنبه بياد براش كلي خوشحالي كنيم🤲🏻😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله براي تو هم راه هموار باشه و هرآنچه كه از خدا ميخواي، برات خير باشه و مصلحتت در همون باشه عز ...

سلام صبح بخیر مامان خانوم رفتی آز بدی؟

انشالله الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دختر دیگه نوبت خودته ها....منتظر بی بی چک مثبتت هستم اونم همچین خوشرنگ که دل ادمو ببره

وای انشالله آرزو جونم سپردم به خدا انشالله که پررنگ باشه 😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم فدات. خوبم شکر والا میترسم بزنم یکشنبه باید آز بدم گفتم صبحش یه بی بی چک بذارم چون جوا ...

صبح بهتره پررنگتر ميشه بيشتر حال ميده😁 مثبتي به اميد خدا🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دقیقا .بی بی چک این دخترم ببینم بخدا دیگه نمیمیرم    

الهي هميشه سلامت باشي عشششقم😍 آره بخدا بچه ها همه يكي يكي بيبي بزارن حالمون بياد

سلام صبح بخیر مامان خانوم رفتی آز بدی؟ انشالله الهی آمین

سلام عزيز دل صبحت بخير😍 آره رفتم ظهر آماده ميشه