2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043883 بازدید | 684348 پست
سن جنین +14+مدت بعد انتقال تا امروز یا سن جنین + اولین روز اخرین پریود تا امروز انا جون اینجوری مح ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.خودت خوبی؟نی نی خوبه؟تو گاه گاهی کمرد درد اینا نداری؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قبل انتقال بخوری بهتره ولی من الان همسرم کرونا گرفته خودمم سه ماه دارم پرندی میخورم دیسثشب رفتیم ...

عزیزم دکتر مریم توکلی متخصص ایمونولوژی میگفتن این دز از قرص پردنیزولون که ما براتون تجویز میکنیم ایمنی رو ابدا سرکوب نمیکنه برای شماها که مشکل ایمنی دارید فقط ایمنی رو نرمال میکنه دز بالای این قرص ایمنی رو سرکوب میکنه مثلا میگفت بالای 30میل در روز که معمولا نهایت روزی 2 تا تجویز میشه که کلا میشه 10 میل

لطفا استرس نداشته باش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی از راهنماییت عزیزم.خودت خوبی؟نی نی خوبه؟تو گاه گاهی کمرد درد اینا نداری؟

فدای تو عزیزم خوبیم، روزای سخت انتظار و طی میکنم تا برم دوباره سونو ببینم تشکیل شده یا نه

من گاهی فقط شکمم برای 1 ثانیه منقبض میشه

سینه دردم که خیلی خیلی کم شده

کمرمم که خیلی سرپا وایسم درد میگیره

تو حالت چطوره عزیزم؟ کی دکترت گفته بری پیشش؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فدای تو عزیزم خوبیم، روزای سخت انتظار و طی میکنم تا برم دوباره سونو ببینم تشکیل شده یا نه من گاهی ف ...

رفته بودی مگه سونو؟چی شده بود؟من تهوع دارم البته خیلی زیاد نیست قابل تحمله.سرکارم میام زیاد میشنم یه کم کمرم درد میکنه لکه بینی هم فعلا خداروشکر قطع شده .من یکشنبه باید برم برای ساک

میگم ی سوال دیگه اینکه بعضی وقتا حس میکنی شکمت سفت میشه ،مث انقباض ولی بدون درد ،یا اینکه حس کنی بچه ...

عزیزم راستش من این احساسو خیلی تجربه نکردم. چون شکمم کلا انگار سفته و پوستش میخواد پاره شه😅 شایدم نمیفهم، نمیدونم. اما اکثرا اینو میگن. جای نگرانی هم نداره ☺️

رفته بودی مگه سونو؟چی شده بود؟من تهوع دارم البته خیلی زیاد نیست قابل تحمله.سرکارم میام زیاد میشنم یه ...

آره عزیزم شنبه رفتم سونو که 5 هفته و 3 روزم بود به حساب پریودم اما دکتر گفت ساک خالیه و استرس بهم داد خیلی زیاد و گفت 12 روز دیگه برم که دقیقا میشه 7 هفته ولی دیگه کنار اومدم سپردم به خودش که این معجزه رو بهم داده. 

شوهرم هی میگه بیا بریم یه بار دیگه ازمایش بتا بدیم اگه رشدش نرماله پس همه چیز خوبه دیگه من میترسم برم

رفته بودی مگه سونو؟چی شده بود؟من تهوع دارم البته خیلی زیاد نیست قابل تحمله.سرکارم میام زیاد میشنم یه ...

خوب خداروشکر که قطع شده نگران نباش لکه بینی دیگه یه چیز طبیعی شده

زیاد نشین هر یه ساعت پاشو راه برو چون پاهاتم آویزونه خوب نیست

من روز ١٤ حدود ٩ بود روز ١٩ سيكل انتقال داد

۳روزه بودن؟

شما وقتی ۹شده ۵روز بعد انتقال داده منم ۶ونیم ومیخواد پنج شش روز بعد انتقال بده حس میکنم کمه قرصام ۳تابوده که۴تاش کرد نمیدونم فردا چقدر میشه

یا رب العالمین
آره عزیزم شنبه رفتم سونو که 5 هفته و 3 روزم بود به حساب پریودم اما دکتر گفت ساک خالیه و استرس بهم دا ...

نگران نباش .حتما خیلی زود رفتی اینطوری شده.اونی که داده خودش نگه میداره.مطمئنم میری و یه نی نی گوگولی با یه قلب خوشکل میبینی.اصلا استرس نداشته باش خوب نیست برات

۳روزه بودن؟ شما وقتی ۹شده ۵روز بعد انتقال داده منم ۶ونیم ومیخواد پنج شش روز بعد انتقال بده حس میکنم ...

نه عزيزم ٥ روزه . دكترم گفت بالاي ٩ عاليه براي انتقال

خداياشكرت....❤️ 
2810